Evenimente

#preparate traditional romanesti #martisor romanesc #preparate romanesti #martisor

Idei pentru un Martisor romanesc

Nu stii ce sa faci de Martisor? Sarbatoreste romaneste, venirea primaverii, savurand preparate traditionale alaturi de familie sau partenerul de cuplu, ori de prieteni.

Chefii restaurantelor din lantul City Grill (Caru' cu bere, Hanu' Berarilor, Hanu' lui Manuc, Pescarus si City Grill) te invita sa savurezi la inceput de primavara mancaruri romanesti, gatite dupa retete proprii, pe care nu le vei uita prea curand.

Restaurantul Caru' cu bere propune specialitatea casei, ciolan romanesc de porc cu varza calita, mamaliguta, hrean si ardei iute. Gatit dupa o reteta de care se bucura anual sute de mii de romani, ciolanul de porc de la Caru' cu bere este preparatul care uimeste vizitatorii straini si ii face sa se indragosteasca de bucataria traditionala romaneasca.

La restaurantele Hanu' berarilor, chefii gatesc cu pasiune Mancarea berarului. Pulpele de rata rumenite la cuptor cu varza calita au un gust unic, delicios, imposibil de regasit sau descoperit altundeva.

Legendarul restaurant Pescarus, cel mai nou membru al familiei City Grill, isi imparte meniul in trei parti. Meniul contemporan, inspirat din viata bucurestenilor de astazi, meniu de peste, inspirat de pasiunea bucurestenilor pentru pescuit si meniul pentru nostalgici, inspirat de viata bucurestenilor de altadata. Pentru inceputul primavarii, propunerea Pescarus este bibanul in crusta de sare gatit la cuptor, un preparat gustos, usor si sanatos.

Hanu' lui Manuc propune vizitatorilor un rasfat gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregatit la cuptor cu mirodenii si vin rosu, asortat cu cartofi copti si soté de fasole verde cu usturoi.

Restaurantele City Grill sunt deja celebre datorita retetelor de mici, astfel ca propunerea din partea lor se refera la a experimenta gusturile diverse din Platoul Micilor - mici de Obor, mici de Medgidia, mici de Lehliu Gara, mici de-ai lui Iordache, serviti cu cartofi prajiti.

Toate restaurantele din Grupul City Grill folosesc retete proprii, inspirate din preparatele traditionale pe care romanii le iubesc. Mancarurile din meniuri au ingrediente proaspete, de calitate, fara aditivi sau conservanti alimentari, iar respectarea retetelor si pastrarea furnizorilor de-a lungul anilor asigura vizitatorii ca regasesc intotdeauna aceleasi gusturi pe care si le amintesc si pe care le apreciaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea