Evenimente

# gradina cu artisti #Targul de Mosi la Gradina cu Artisti

Gradina cu Artisti, city break in mijlocul orasului in weekendul 23-24 septembrie

Dupa o vara lunga, presarata cu excursii si calatorii, la sfarsitul lui septembrie, Gradina cu Artisti ne prelungeste starea de vacanta cu un adevarat city break in mijlocul orasului, la cel mai relaxant si relaxat mini-festival urban de la firul ierbii – Gradina cu Calatorii.

In weekendul 23-24 septembrie, in casa noua , in Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei (pe partea cu Muzeul Taranului Roman, inspre str. Ion Mincu), intre orele 10:00 -19:00, bucurestenii sunt invitati sa-si aminteasca si sa viseze impreuna la alte orizonturi.

La Gradina cu Artisti, vom avea targ cu artizani si mesteri priceputi care au cu ce se lauda: accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, inghetata si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Mesterii isi vor expune comorile si le vor arata vizitatorilor si secretele manufacturarii, de aceea vor fi si multe ateliere pentru cei mici: ateliere de ebru si caligrafie turceasca cu Asociatia pentru Dialog si Valori Universale, ateliere de baloane cu aer cald din lampioane cu Sarang Hangug, pictura pe ceramica cu Ch’artist – Paint your own pottery Studio, decorat cu tehnica servetelului cu Dori’s Creations, demo de pielarie cu Dan Nastase si cate si mai cate.

Bucuresti Swing Dance Society ne danseaza din nou, ne relaxam si la zona de yoga cu Zen Corner si Scandinavia Fitness, gatim raw cu Tupperware, ne aflam trecutul, prezentul si viitorul in cartile de tarot, obicei stravechi al triburilor nomade, ne impodobim cu henna indiana, ne impletim codite sud-americane si mai mergem intr-o calatorie scurta si plina de istorie cu Asociatia Editura Istoria Artei care ne-au pregatit un tur ghidat pietonal.

„Ca de obicei, prietenii nostri de la Dog Rescue Romania, Kola Kariola, GIA si Mona Semeniuc vin cu catei si pisici de cunoscut, iubit si adoptat iar Fundatia Visul Luanei si Wilderness Research and Conservation ne vor invata ce trebuie sa facem cand gasim animale cu care nu suntem obisnuiti.

Mai avem cauze de sustinut de la asociatiile Help the people, Anais si Ana si copiii, cafea turceasca la nisip buna de savurat in lounge pe perne, baclavale cu arome de departe si zona de relaxare si activitati pentru cei mici oferite de Banca Transilvania”, anunta organizatorii.

Intrarea la Gradina cu Artisti este libera!

Programul pe ore si pe zone de activitati il gasiti si online aici: hhttps://gradinacuartisti.ro/2017/09/15/program-gradina-cu-artisti-gradina-cu-calatorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea