Evenimente

# iCEE.fest 2018 #festival #bucuresti

Gigantii Internetului, la Bucuresti: 7 intrebari si raspunsuri despre iCEE.fest 2018

Probabil ai auzit de iCEE.fest – e prescurtarea de la Interactive Central and Eastern Europe Festival. Se intampla la Bucuresti, in scurt timp: 14 si 15 iunie, la Grand Cinema & More.

In 2019 e posibil sa se organizeze intr-o alta capitala europeana, deci e bine sa profiti acum. Tipurile de bilete disponibile sunt aici.

1. Dar ce se intampla, mai exact?

Aproape 200 de experti in Internet si tehnologie din partea playerilor globali majori, dar si speakeri internationali si futuristi din domeniul transformarii digitale expun, pe 7 scene si 9 linii de continut specializate, timp de 2 zile, cele mai noi tendinte si predictii legate de evolutia businessului si societatii.

2. Cine va participa?

La festival vin toate marile companii din digital si tehnologie, incepand cu giganti precum Google, Facebook, Netflix sau Apple, continuand cu branduri majore din tehnologie ca Shazam, Instagram, Youtube, playeri globali din media – CNN, Financial Times, The New York Times, El Mundo – dar si agentii de media, creatie, virtual reality, la care se adauga futuristi, speakeri cunoscuti si experti.

Anul trecut, iCEE.fest a adunat aproape 4.000 de participanti– profesionisti, antreprenori, investitori din 15 tari: 35% din participanti sunt din afara Romaniei.

3. Despre ce e vorba, concret?

Linia care leaga toate liniile de continut din festival este impactul Internetului si tehnologiei in schimbarea afacerilor, a comunicarii si a societatii, in ansamblu.

Sunt 9 linii principale de continut (prezentari, dezbateri si workshopuri), mai exact:

  1. Disruption by Tehnology
  2. VR/AR & Creativity
  3. Advertising & Marcom
  4. Digital Content & Journalism
  5. eCommerce & Retail
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies
  7. eHealth & MedTech
  8. Tech & Democracy
  9. Startups & Investments

4. Cum pot decide, rapid, ce ma intereseaza?

Daca dai click aici poti sa alegi apoi domeniul care te intereseaza mai mult – desi toate se inter-conecteaza intre ele –, si vei vedea speakerii confirmati pentru fiecare, in acest moment.

Si mai simplu: poti da click aici si apoi sa citesti si selectezi detalii despre fiecare content stream in parte.

Speakerii independenti pe care iti recomandam sa nu ii ratezi sunt listati aici.


5. De ce ar trebui sa particip?

Pentru ca economia trece prin transformari profunde generate de explozia tehnologiei si a consumului tot mai crescut de digital. Compania pentru care lucrezi ar trebui sa inteleaga asta si sa te specializeze in acest sens.

iCEE.fest e o oportunitate unica pentru un upgrade rapid, o doza concentrata de know-how structurat corespunzator de specialisti cunoscuti pe fiecare specializare in parte.

6. Cat costa biletul?

De 3-4 ori mai putin decat la orice eveniment similar din Europa 🙂

Pe langa biletele care ofera acces la toate zonele din festival, exista si bilete mai ieftine, specializate pe domenii. Pentru decizia corecta iti recomandam doi pasi:

PASUL 1: Sa consulti cu atentie AGENDA iCEE.fest 2018 – atentie, sunt mai multe scene!

  • Upgrade Stage
  • Focus Stage 1
  • Focus Stage 2
  • Focus Stage 3
  • Focus Stage 4

PASUL 2: Sa alegi biletul potrivit, in functie de prezentarile si workshopurile de pe fiecare scena.

Oferta completa este listata aici.

7. Care e atmosfera la festival?

E mai simplu sa iti raspundem cu un scurt video, de doar 1 minut si jumatate:

Gata! Te asteptam!

Pentru orice nelamuriri sau oferte personalizate (exista discounturi pentru mai mult de 5 bilete comandate) ne gasesti si pe Facebook sau e-mail tickets@iceefest.com.

P.S. E bine sa decizi rapid. incepand cu 1 iunie, biletele ramase – in cazul in care nu vom fi SOLD-OUT, cum s-a intamplat anul trecut – se vor scumpi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea