Evenimente

#drive-in #evenimente in aer liber #freedom #concerte #teatru

Freedom, un nou concept de evenimente drive-in, la Sibiu! Concerte si piese de teatru in aer liber

Sub sloganul “Spectacolul trebuie sa continue”, pe 8 august se lanseaza Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce isi propune sa aduca publicului sibian concerte si piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

 

Peste 1.500 de spectatori pot lua parte la evenimente

Locatia de desfasurare a evenimentelor se afla la 10 minute de centrul orasului Sibiu, in vecinatatea Fabricii de Cultura, deja bine-cunoscuta publicului ca un centru alternativ pentru educatie si se intinde pe o suprafata de 41.000 mp, oferind astfel participantilor un acces generos in eveniment. 

Spatiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocuparii a trei locuri in fiecare masina, fara a fi impusa purtarea mastii timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectand normele de distantare sociala impuse de legislatie, dar oferind participantilor tot confortul.

Dotari tehnice impresionante si food court

De asemenea, in cadrul locatiei va fi amplasata o structura tehnica masiva (scena 20x15m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.) in asa fel incat spectatorii sa poata beneficia de vizibilitate maxima a evenimentelor, sunetul va fi transmis pe frecventa radio achizitionata in fiecare masina, dar si un food court diversificat, cu avantajul comandarii printr-o aplicatie online a produselor de food & drinks.

Dorind sa ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, organizatorii asigura ca in cadrul proiectului for fi derulate orice actiuni culturale: concerte, piese de teatru si chiar prezentari de moda dar si ca poate programul fi continuat pana la sfarsitul anului 2020.

“In contextul actual, turistii vor fi mult mai motivati sa aleaga Sibiul ca destinatie de concediu, avand posibilitatea de a se delecta si cultural, profitand in acelasi timp de atractiile deja cunoscute ale orasului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia in continuare de avantajul de a locui intr-un oras incarcat de istorie dar, in acelasi timp, foarte ancorat in mondenitate, atunci cand vorbim despre experiente sociale sau culturale.”, povesteste Anca Popica, Project Manager.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/ iar biletele pot fi achizitionate online, prin platforma iabilet.ro, la tarife Early Bird, intre 22 – 27 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea