Evenimente

Festivalul de muzica Fall in Love a fost amanat

Cea de-a doua editie a festivalului de muzica Fall in Love, desfasurat pe domeniul Mogosoaia, la o distanta rutiera de 15 kilometri de Bucuresti, a fost amanata pana in septembrie 2021, avand in vedere restrictiile introduse pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Evenimentul a confirmat Mura Masa (Regatul Unit), Little Dragon (Suedia), Lemaitre (S.U.A.), trupa live Grasu XXL, trupa live Guess Who si Spike (Romania) pentru alinierea acestui an.

Organizatorii au declarat ca artistii straini si-au reconfirmat prezenta la editia 2021.

Cei care au achizitionat deja bilete pentru editia 2020 le pot folosi la evenimentul de anul viitor sau pot primi un voucher pentru a fi utilizate la toate evenimentele organizate de Bazar Production si / sau prezentate pe bilete.ro.

Fall in Love a tinut prima editie anul trecut. Kaiser Chiefs si De La Soul au participat la eveniment, in timp ce Liam Gallagher si-a anulat spectacolul cu cateva minute inainte ca acesta sa fie programat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea