Evenimente

#festival #festivalul berii #Bucharest Craft Beer Festival

Festivalul Bucharest Craft Beer deschide sezonul de bere

Desi prima editie a Bucharest Craft Beer Festival a avut loc la inceput de toamna, anul acesta festivalul isi deschide portile la inceputul verii. Cea de-a doua editie a Bucharest Craft Beer te asteapta cu multe suprprize placute, concerte si nu in ultimul rand, zeci de sortimente de bere. Bucharest Craft Beer Festival 2017 va avea loc in perioada 9-11 iunie, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 – 164).

Fenomenul berii artizanale a inceput in bucatariile si garajele oamenilor, care au invatat sa isi prepare propria bere, dar nu s-au multumit cu atat. Ambitia lor a dus la o adevarata revolutie a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment. Bucharest Craft Beer Festival i-a adunat pe acesti oameni creativi intr-un singur loc, pentru un regal de arome si gust, iar editia din 2017 va fi si mai diversificata, cu cea mai buna bere craft din Romania, dar si de peste hotare.

Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, unele deja cunoscute, altele noi si neasteptate. Pe langa bere, vedeta evenimentului, festivalul propune si diverse tipuri de cidru si mancaruri deosebite, si ele diversificate fata de anul precedent. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet, la barbeque texan si pizza artizanala, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.

In plus, va asteptam cu:

  • Targ de viniluri – muzica buna la preturi pentru toate buzunarele;
  • Barber shop;
  • Concerte si DJs, in fiecare zi;
  • Multe surprize si concursuri!

Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului – berile!

Programul evenimentului se prezinta astfel:

  • Vineri, 9 iunie: 17:00 - 23:00
  • Sambata, 10 iunie: 12:00 - 23:00
  • Duminica, 11 iunie: 12:00 - 23:00.

Biletele au fost deja puse in vanzare!

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea