Evenimente

#oferte blackfriday #blackfriday #book spa #carturesti #carti

Fa-ti propriul Book Spa pe carturesti.ro

Ti-ai imaginat vreodata ce inseamna un Book Spa? Este acel loc care te ajuta sa-ti construiesti momentele hedoniste, in care timpul pare sa aiba rabdare cu tine.

Locul in care sa-ti amintesti ca lectura e o forma de libertate in fata nelinistii, a necunoscutului sau a timpului presant.

Iar Carturesti reuseste sa faca asta de 17 ani, chiar daca cu timpul a ajuns catre clienti cu tot felul de alte produse menite sa faca oprirea aici un adevarat rasfat.

De Black Friday si de Ziua Carturesti te ajutam sa-ti construiesti propriul Book Spa pe carturesti.ro

Am pregatit peste 43.000 de produse cu reduceri de pana la 70%. Vedetele sunt, ca de obicei, cartile, titluri noi si alte tentatii care insotesc cititorii tot restul anului. A sosit momentul in care iti poti indeplini toate doritele de pe carturesti.ro.

Pot ajunge la voi paharele Bitossi cu –50%, Un barbat pe nume Ove cu –40%, toate titlurile Elenei Ferrante cu - 40%, Aviatorul cu –30%. Nu lipsesc nici Exarhu cu –40%, Marquez cu- 50%, Pamuk cu -30%, Chirolici cu –50%, Sapiens cu- 20% si alti mareti clasici, cu reduceri pe care le veti descoperi in cateva ore. Nu lipsesc dintre atractiile de Black Friday nici brandurile Moleskine, Lomography, Serax, Lexon, Krom, Tokio Design Studio, Trebo, Bodum, Skull Candy sau Xoppar.

Pregatite toate cu reduceri ametitoare, aranjate pentru a ajunge cat mai repede la voi.

Iar vestile bune nu se termina aici. Chiar daca Black Friday se termina la sfarsitul acestui weekend, ziua Carturesti continua pana pe 22 noiembrie cu 20% reducere la (aproape) orice produs aflat in stoc 24h. Afla aici exceptiile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea