Evenimente

#eu nu contez #piesa de teatru #alegeri

"Eu nu contez!", piesa de teatru inedita, in prima zi dupa alegeri

Artistii din Romania, le-au pregatit oamenilor o surpriza de exceptie, in prima zi dupa alegeri, pe 12 decembrie. Pasionatii de treatru sunt asteptati sa vizioneze piesa "Eu nu contez!".

Spectacolul "EU nu contez!" arata adevarata fata a politicienilor si a problemelor cu care se confrunta satul romanesc. Solutia fiind una singura: reintoarcerea la decenta, emotie si fundamente.

ARTfel acf, producatorul spectacolului, pune astfel in scena o piesa de teatru inedita scrisa de un dramaturg tanar, Florin Coman, incercand sa aduca un suflu nou in peisajul cultural romanesc. In urma premierelor din 15 si 28 noiembrie, publicul prezent in numar mare la spectacole cat si criticii de teatru au apreciat acest demers, dand astfel o sansa proiectului sa continue.

Din distributie fac parte Marian Ralea, detinatorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, care va juca rolul principal "Iuda" si marele actor de film si teatru Vlad Radescu. Distributia este completata de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc. Actori consacrati precum Anamaria Pislaru, Sorin Dinculescu si Relu Poalelungi. Actori tineri: Antonio Tadeusz Minca, Beatrice Rubica, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu si stefan Opreanu. si vine cu o surpriza: coloana sonora live (Narcisa Baleanu, nai – muzica populara) cu implicarea extraordinara a unui reprezentant marcant al Filarmonicii "George Enescu": Adrian Petrescu, avand calitatea de regizor muzical.

Biletele, atat pentru spectacolul din 12 decembrie dar si pentru cel din 19 decembrie, se gasesc pe bilet.ro, pe TeatrulElisabeta.ro, dar si la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

Piesa, a doua productie importanta din cadrul Turneul national ARTfel dupa apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacau din 21 septembrie, este organizat de "ARTfel acf", o companie tanara care promoveaza cultura ALTfel si sustine generatia tanara de artisti talentati.

Acest turneu se va desfasura in principalele orase din tara, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice si lansari de carte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea