Evenimente

#singur de sarbatori #sentimente.ro #matrimoniale #dating

Dorintele persoanelor singure se indeplinesc inainte de Craciun

De sarbatori, oamenii simt mai mult ca oricand nevoia de a darui si a primi atentie si afectiune. De aceea, lipsa unui partener este resimtita acut in aceasta perioada, iar persoanele singure tind sa se izoleze de familie si de prieteni. Psihologii avertizeaza insa ca este o mare greseala! Ce pot face insa de sarbatori cei aproape jumatate dintre romani, mai exact 40%, conform datelor INSSE, care nu au inca un partener alaturi? 

Melancolia de sarbatori poate fi tinuta la distanta. Daca esti decis/a ca anul acesta sa nu te lasi prada gandurilor negative, mobilizeaza-te si incearca sa-ti umpli timpul cu tot soiul de activitati antrenante. De la pregatiri de Sarbatori care tin de curatenia casei si cumparaturi, timp pentru tine, la activitati „extracuriculare” - cum ar fi sa mergi la un concert de Craciun, sa vizitezi targurile organizate de Primarie sau pur si simplu sa te plimbi prin centrul orasului si sa admiri decoratiunile de sarbatori.

Poti sa profiti de aceasta perioada si sa te intalnesti cu prieteni dragi, pe care nu i-ai mai vazut demult, sau sa-ti faci alte cunostinte si, de ce nu, chiar sa-ti intalnesti jumatatea inainte de Craciun si sa petreceti Anul Nou impreuna.

In prag de sarbatori, pe 17 decembrie, site-ul de dating Sentimente.ro organizeaza un eveniment special. Este a opta oara cand membrii site-ului au posibilitatea sa se cunoasca fata in fata prin intermediul evenimentelor de socializare pe care Sentimente.ro le-a organizat lunar incepand din iunie 2016.

Ca de fiecare data, nici de la aceasta petrecere nu va lipsi atmosfera calda si prietenoasa. In plus, participantii vor impodobi impreuna bradul de Craciun, iar magia sarbatorilor i-ar putea ajuta sa-si gaseasca partenerul pentru 2017!

“Vrem sa implinim dorintele de Craciun inaintea Craciunului! Sa le dam oamenilor ocazia sa-si largeasca cercul de cunostinte. Sigur se vor infiripa prietenii asa cum s-a intamplat de fiecare data dupa aceste evenimente! Si, cine stie, poate chiar isi vor petrece sarbatorile in doi”, spune
Flori Dragomir, vicepresedinte cofondator Sentimente.ro.

Evenimentul special de sarbatori, SentiDating, are loc in Bucuresti, pe 17 decembrie, intr-o locatie cocheta din centrul orasului, cu membrii selectati din site-ul Sentimente.ro. Pentru a putea participa la aceasta intalnire, trebuie sa fii membru Sentimente.ro si sa te incadrezi in categoria de varsta a acestui eveniment:  35-47 femei si 40-53 barbati. Inscrierea pe site este gratuita. Detalii despre eveniment gasesti pe site www.sentimente.ro/events/event1.

Sursa foto: Huffington Post

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea