Evenimente

#blind date #evenimente #carti #diverta

Diverta te invita la Blind Date with a Book

Diverta a lansat un nou concept in librariile din Romania, Blind Date with a Good Book! Astfel, in toate magazinele retailerului, clientii pot trece peste etapa alegerii unui titlu anume si sa aleaga un Blind Date with a Good Book!

Conceptul aduna cele mai bune titluri evaluate prin vanzarile magazinelor Diverta si prin recenziile clientilor din Romania si insumeaza pana la 20 de titluri in fiecare magazin din tara!

Diverta a vandut in prima luna de la lansare peste 2000 de exemplare. Aceste cifre arata un interes crescut in randul clientilor si determina retailerul sa sustina dezvoltarea conceptului Blind Date with a Good Book si sa introduca editii speciale pe parcursul anului in functie de sezon. In acest sens, Diverta are in pregatire o serie noua de carti pentru Blind Date with a Good Book in februarie-martie, pentru perioada Vallentine’s Day – Dragobete – Martisor – Ziua Femeii.

Cartile din colectia Blind Date sunt impachetate intr-un ambalaj cu o grafica speciala, ce ofera clientului indicii despre titlul cartii. Astfel, isi pot satisface curiozitatea in timp ce isi pun la incercare cunostintele din domeniu!

Cele mai atragatoare titluri ale colectiei Blind Date au fost Magie, Chimie sau Prostie?, incearca sa mai dormi dupa ce citesti aceasta carte si O poveste despre renuntarea la perfectiune. Cititorii sunt asteptati in magazinele Diverta sa afle ce carti se ascund in spatele acestor titluri-ghicitori!

Blind Date with a Good Book se adreseaza celor care vor sa fie siguri ca citesc o carte buna si nu au timpul necesar sa se documenteze in privinta noilor aparitii, dar si celor carora le place misterul si ravnesc dupa o ghicitoare buna.

Aceste carti pot fi si o solutie inedita pentru un cadou: sunt deja ambalate atragator, ofera indicii despre carte, astfel incat poti alege una potrivita personalitatii sarbatoritului, iar curiozitatea il va face sa fie primul cadou pe care il va deschide!


Despre Diverta

Diverta este principalul retailer de entertainment si dezvoltare personala din Romania, cu o istorie de 16 ani si un concept unic pe piata locala, adaptat nevoilor consumatorului modern. Retailerul detine 23 de magazine in 15 orase din tara.

Diverta se remarca printr-un mix de produse variat ce include: carti, produse de birotica si papetarie, jucarii, cadouri, colectii scolare si pentru adolescenti, jocuri, gadgeturi tech&non-tech, accesorii media.

Dinamic, inovator, variat, prietenos si de incredere, spiritul Diverta se reflecta deopotriva in gama de produse si in amenajarea spatiului de vanzare, structurat pe zone de interes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea