Evenimente

#festival herastrau #bucharestgreen sounds festival #guano apes

De ce nu trebuie sa ratezi BucharestGreen Sounds Festival. Ce nume sonore sunt pe afis!

Guano Apes, Fun Lovin' Criminals si Nouvelle Vague sunt doar trei dintre numele sonore care vor urca pe scena Festivalului BucharestGreen Sounds, care se desfasoara intre 21 si 23 august in Parcul Herastrau din Capitala. 

Peste 25 de trupe şi solişti importanţi ai momentului, din ţară şi din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în cele trei zile de festival, oferind publicului muzică bună şi energie, informează organizatorii, CreArT - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, scrie Mediafax.

Bucharest GreenSounds Festival este un eveniment cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spaţiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare şi interactivitate, cu activităţi recreative, creatori de produse autohtone şi delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100% româneşti, o zonă de relaxare şi un spaţiu de gastronomie internaţională, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize şi atracţii care reprezintă o experienţă totală de festival.

Astfel, în prima zi a festivalului vor concerta Asian Dub Foundation, Subcarpaţi & Orchestra, The Interrupters, Nişte Băieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga. În cea de-a doua zi, vor urca pe scenă Fun Lovin' Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Danaga, iar, în cea de-a treia zi, De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu, Fanas.

Mai multe informaţii privind cea de-a doua ediţie a evenimentului se găsesc pe //bucharestgreensoundsfestival.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea