Evenimente

#berarie artizanala #becker brau #restaurant #bucuresti

De 1 Mai se redeschide fosta berarie artizanala Becker Brau

Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, redeschide pe 1 Mai fosta berarie artizanala Becker Brau, aducand astfel o contributie importanta la dezvoltarea unui nou pol gastronomic in Capitala, in zona Rahova –Uranus. Investitia totala s-a ridicat la peste 500.000 de euro si face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante in cladiri de prestigiu.

 

„Becker Brau este situat intr-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potential foarte mare de atragere a publicului aici –atat public bucurestean, caruia ii este familiar, dar si turisti care vor sa ia pulsul zonelor centrale cu istorie ale orasului. Cu siguranta restaurantul operat de Hanu’ Berarilor va contribui la dezvoltarea acestei zone, care isi poate recapata farmecul”, declara Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Noul restaurant va functiona incepand din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane si poate gazdui pana la 500 de oaspeti, in interior si pe terasa.

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romanesti, interpretate in stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clientii fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaste la Becker Brau retetele din meniul berariei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sarmalute cu mamaliga, frigarui si pastrama de berbecut, rata pe varza sau ciorba din coada de bou sunt doar cateva dintre deliciile culinare pe care oaspetii restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. Acestora li se alatura o selectie de bauturi, inclusiv berea Becker Brau si berea Ursus Tank, lansata recent in Romania.

“Fripturile si preparatele gatite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa in oras. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berarie gastronomica, adica acel loc special in care poti imbina experienta si atmosfera dintr-o berarie, cu placerea unor mancaruri savuroase dintr-un restaurant traditional romanesc. Desigur ca nu putea lipsi berea Becker Brau, produsa pentru prima data aici in 1996, dar nici concepte moderne de bere la halba, precum Ursus Tank. Adaugam atmosfera, serviciile foarte bune si buna dispozitie si avem ingredientele pentru a crea o noua destinatie pe harta orasului”, spune Daniel Mischie.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, in incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. In 1996, Becker Brau, deschisa de Christian Becker, devenea prima si singura berarie cu bere craft din Bucuresti. De la inceput, berea artizanala produsa aici a combinat reteta germana de la 1516 cu tehnica moderna obtinand astfel o bere 100% naturala, fara aditivi, nepasteurizata.

Intrata intr-un con de umbra in ultimii ani, beraria a fost preluata de Grupul City Grill si va fi redeschisa publicului larg pe 1 Mai, dupa finalizarea procesului de renovare si reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza cladiri cu notorietate, istorie sau incarcatura emotionala pentru public, in Bucuresti si orase mari din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea