Evenimente

#freenlanceri #networking #cursuri #tabara

Cursuri practice si networking informal pentru freelanceri

NO.MAD Talks aduce primul eveniment offline de dupa iesirea din starea de urgenta – NO.MAD Outdoor Camp, o tabara de trei zile dedicata atat freelancerilor, cat si antreprenorilor, soloprenorilor si, in general, celor care isi doresc sa fie creativi dar si eficienti, sa aiba relatii mai bune cu clientii si sa comunice mai bine. Tabara va avea loc intre 31 iulie – 2 august in satul Ciocanu din judetul Arges.

NO.MAD Outdoor Camp va fi o experienta ce ii va ajuta pe participanti sa isi regandeasca business-ul sau activitatea de freelancer, iar pe durata cursurilor vor parcurge toate etapele dezvoltarii unui proiect, de la brief la creatie si implementare. Cei inscrisi vor lucra de la inceput pana la final in echipe, pe studii de caz reale ale antreprenorilor inscrisi in Kind Market, platforma de schimb de servicii intre antreprenori si freelanceri dezvoltata de NO.MAD Talks iar la final vor intelege mai bine ce reprezinta o strategie, ce inseamna un concept creativ, cum sa faci storytelling pe social media, cum sa-ti gandesti vizualurile si continutul video si cum sa dezvolti un proiect de la zero.

Tematici abordate in cadrul cursurilor

Alain Gavrilutiu, copywriter cu 15 ani experienta, va trece cu participantii prin toate procesele mentale si creative ale unui proiect pornit de la zero. In cele noua ore de curs,  un demers de marketing va fi impartit in etape din punct de vedere al creatiei, de la brief si identificarea nevoilor, la research si pozitionare in contextul pietei, pana la creatie si trasarea strategiei, storytelling, fine tuning si prezentare.

Iunieta Sandu, fondatoarea evenimentelor NO.MAD Talks, cu 9 ani de experienta in comunicare, va sustine un atelier despre cum sa scrii povesti pe paginile tale de social media, explicand care este structura unei povesti, care sunt tehnicile de scris potrivite, cum poate fi folosita povestea ca modalitate de vanzare, pentru construirea unui brand personal sau pentru a atrage noi clienti.

Anca Spiridon, PR freelancer de 8 ani, va tine un curs de media pitching, in urma caruia participantii vor afla cum sa isi prezinte povestea catre presa relevanta pentru a se asigura ca ajunge la publicul potrivit. Se vor discuta aspecte ca autenticitatea si sinceritatea in abordare, care sunt elementele diferentiatoare ale fiecarui proiect, cum intri in contact cu oamenii potriviti si cum se construiesc si se mentin parteneriatele de durata.

Misu Ionescu, specialist in cinematografie si realizator atat descurtmetraje premiate, cat si de proiecte comerciale se va folosi de practica sa de cineast si specialist in video, alaturi de cercetarile de doctorat in care abordeaza psihodinamica culorilor in cinematografie pentru a prezenta tehnicile de luat in considerare pentru ca un vizual sau un video sa fie corecte, sa aiba congruenta si sa spuna concis povestea brand-ului.

Tabara le propune celor inscrisi nu doar cursuri, dar si exercitii de lucru in echipa pe toate etapele unui proiect de marketing si networking relaxat. Toate detaliile despre program, costuri si inscrieri se gasesc pe site-ul NO.MAD Talks.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea