Evenimente

#concerte live online #concerte live #streaming video #streaming online #streaming

Cum poti urmari live concertele favorite din confortul casei tale

Vrei sa poti urmari live concertele favorite, insa nu poti ajunge sau nu ai mai prins bilete? In curand vei putea face acest lucru! Ai nevoie doar de un telefon sau o tableta si poti urmari live artistii preferati din confortul caminului tau.

 

Poti face acest lucru cu ajutorul platformei de live video streaming dedicata muzicii electronice. Soundmix Live reprezinta primul proiect local ce ofera acest tip de experienta sociala a muzicii electronice, permitand pasionatilor sa urmareasca online cele mai mari festivaluri din industrie, precum si concerte live ale DJ-ilor preferati.

Soundmix Live este un concept realizat de Sergiu Biris, Cristian Ducu si Andrei Barabas, trei antreprenori cu un background solid in zona de entertainment si business online.

Platforma de live streaming va debuta, in versiune BETA, odata cu festivalul Neversea din aceasta saptamana - unul dintre cele mai mari evenimente de muzica dance si electronica din Romania - , de unde va transmite live de pe trei scene. Continutul poate fi vizionat gratuit atat pe web - pe site-ul www.soundmix.live, cat si pe dispozitivele mobile cu iOS si Android, iar aplicatia se poate descarca gratuit de pe App Store si Google Play.

"Soundmix Live isi propune sa aduca si in online vibe-ul marilor festivaluri, sa ofere DJ-ilor posibilitatea de a mixa in fata tuturor fanilor, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla si, mai ales, sa puna la dispozitia tuturor celor care indragesc muzica electronica cele mai exclusiviste show-uri internationale", a declarat Sergiu Biris, CEO si co-fondator Soundmix Live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea