Evenimente

#noutati Bucharest Fashion Week #bucharest fashion week #bucharest fashion week 2014

Cu ce noutati vine Bucharest Fashion Week 2014 in cea de-a treia zi

Seria celor mai spectaculoase evenimente de moda din Romania continua astazi, in cea de a treia zi a Bucharest Fashion Week 2014.

 

A treia seara a celui mai asteptat eveniment de moda al anului, Bucharest Fashion Week 2014, va aduce publicului din Romania colectiile unor designeri de renume din Romania, precum Laura Olteanu, Georgiana Iordache, ale brandului international Kasta Morrely, dar si ale designerului Antony Morato (Italia), Georgette (Republica Moldova) sau Nada Koljensic (Muntenegru). Nu in ultimul rand, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti va fi reprezentata anul acesta la Bucharest Fashion Week de Iulia Ghenea si Emilia Tudoran, care isi vor face debutul in industria modei.

In cea de-a doua zi a Saptamanii Modei la Bucuresti, publicul a avut ocazia de a urmari prezentarile Cristianei Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova) si Niki B. (Italia). De asemenea, jurnalista Adela Diaconu, alaturi de Ciprian Vaida, si-au facut debutul pe scena Bucharest Fashion Week cu prima colectie prezentata in cadrul unui eveniment international de moda.

In cele sase zile ale Bucharest Fashion Week 2014 vor participa peste 30 de designeri romani si internationali. De asemenea, pentru prima oara in istoria evenimentului, cei mai talentati studenti ai Facultatilor de Moda si Design din Romania vor fi premiati de catre partenerii Bucharest Fashion Week cu masini de cusut profesionale si materiale de lux.

Ca in fiecare an, la Bucharest Fashion Week vor avea loc si Miss Romania si Top Model Romania, cele mai importante concursuri de gen din tara noasta, dar si traditionala Gala a Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards.

Mai multe informatii despre Bucharest Fashion Week 2014 si designerii care vor participa la cel mai important eveniment de moda din Romania sunt disponibile pe www.bfashionweek.com, iar mai jos puteti consulta programul integral al Saptamanii Modei la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea