Evenimente

#LP # concert LP Arenele Romane #concert LP bucuresti #concert LP

Concerul LP din aceasta vara, amanat pana in 2021, din cauza pandemiei

Concertul pe care artista LP trebuia sa-l sustina in aceasta vara a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus pentru anul urmator. Astfel, artista va ajunge in Romania pe data de 11 iulie 2021, cand va sustine concertul in Bucuresti, la Arenele Romane.

”Stim cat de mult asteptat este acest concert de fanii LP, dar siguranta publicului si a tuturor celor implicati are cea mai mare prioritate pentru noi acum. De aceea, impreuna cu artista si echipa sa am decis ca amanarea spectacolului pentru vara anului viitor este o masura mai mult decat necesara. Multumim pentru intelegere si sustinere.” – a declarat promoterul Events.

LP isi va incanta fanii cu bine-cunoscutele piese „Lost On You”, cel mai mare hit al artistei de pana acum, “Muddy Waters” si “When We’re High”, cantece de pe cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth dar si cateva melodii de pe noul sau album.

Biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noua data. Biletele se pot cumpara de pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea