Evenimente

# proiectul tivodar #concerte #evenimente #spectacole

Concertele pe care sa nu le ratezi in luna octombrie!

Luna octombrie este luna petrecerilor. Chiar daca vremea s-a racit, exita numeroase concerte si evenimente la care poti participa. De exemplu, pe 24 si 25 octombrie sarbatorim Proiectul Tivodar sarbatoreste 5+5 ani prin doua concerte-eveniment intr-un spatiu special: unteatru.

In Octombrie 2009 publicul a facut cunostinta pentru prima oara cu Proiectul Tivodar. Au urmat cinci ani intensi in care trupa a cantat pe mai toate scenele importante de club, atat in Bucuresti cat si in tara. Incepandu-si aventura pe scenele festivalurilor de folk, echipa s-a transformat de-a lungul celor cinci ani, optand pentru un format acustic/blues/progressive unic in peisajul muzical al acelor ani.

Dupa un efort creativ insemnand un an de inregistrari si un demers financiar sprijinit inclusiv de prietenii trupei prin crowdfunding, albumul "Autoportret", a fost lansat in primavara lui 2014. Materialul a fost lucrat atent si produs la standarde tehnice de exceptie, beneficiind si de ajutorul lui Andrew Mitchell, un inginer de sunet american nominalizat la premiile Grammy pentru munca sa de mastering. Tirajul in format fizic al albumului a fost epuizat inca din 2014, in acest moment discul poate fi ascultat si descarcat de pe majoritatea platformelor de streaming. Parte din piesele de pe album, alaturi de inregistrari live ale trupei, pot fi accesate si pe canalul de YouTube al Proiectului Tivodar.

Initial strans unita intr-un efort creativ al carui scop era aparitia materialului numarul 2, echipa a luat o pauza si fiecare din cei sapte membri au explorat directii noi, evoluand in egala masura uman si muzical. Cautarea celui mai bun sound continua, dar aniversarea primilor zece ani de la aparitia formatiei e prea importanta pentru a fi ignorata. Prin urmare, Proiectul Tivodar isi doreste sa iasa din umbra pentru o serie de concerte speciale, o aniversare 5+5.

Formula de scena pentru spectacolele aniversare:

  • Stefan Tivodar (voce, chitara)
  • Alex Nichita (vioara, chitara)
  • Ioana Purcarea (voce)
  • Alex Neagu (percutii)
  • Alex Cismaru (chitara)
  • Alexandru Grajdeanu (violoncel)

Biletele pentru primul spectacol, programat pe 24 Octombrie 2019, s-au epuizat in timp record. La cererea publicului, un al doilea eveniment a fost anuntat pentru data de 25 Octombrie 2019. Un numar limitat de bilete pentru cel de-al doilea concert sunt inca disponibile pe platformele MyStage.ro si TomTix.ro.

Pret bilet: 35 lei

Rezervarile se pot face la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numarul 0721.268.516. Trebuie sa dai detalii precum: nume, data spectacol, denumire spectacol, numar de locuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea