Evenimente

#catalin crisan si prietenii #concert catalin crisan #sala palatului #concert

Concert grandios! Catalin Crisan urca pe scena alaturi de Dan Puric, Mirabela Dauer, Luminita Anghel

Se anunta un concert grandios pentru iubitorii de muzica buna. Catalin Crisan va sustine un concert veritabil, in cadrul caruia are invitati de seama. Concertul "Catalin Crisan si prietenii sai", care va avea loc in data de 3 octombrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Invitatii indragitului cantaret vor fi Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan. De asemenea, spectatorii vor avea parte si de alte surprize placute.

"Prin acest concert pe care il pregatesc impreuna cu prietenii mei voi marca implinirea a 30 de ani de cariera. Este o mare bucurie faptul ca la acest concert aniversar imi vor fi alaturi nume celebre si voci de aur ale scenei romanesti", a declarat artistul Catalin Crisan.

Concertul aniversar "Catalin Crisan si prietenii sai" va fi pus in scena intr-o maniera grandioasa: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea