Evenimente

# ateliere ilbah #creativo #centrul vechi bucuresti #centrul vechi

Centrul Vechi din Bucuresti, luat cu asalt de pasionatii de moda

Mii de persoane pasionate de moda au luat cu asalt Centrul Vechi din Bucuresti pentru a participa la loc cel mai mare eveniment al toamnei dedicat industriei fashion si antreprenoriatului, din Romania.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, acolo unde s-au desfasurat ateliere si workshopuri gratuite sustinute de Atelierele ILBAH, avand ca tematica brodatul, cusutul, croitul dupa tipare, desenul de moda etc. De asemenea, vizitatorii au avut parte de demonstratii la nivel inalt cu tot ceea ce inseamna masini de cusut, surfilat, brodat, casnice si industriale, folosite in industria textila.

Toti cei prezenti la eveniment s-au bucurat de consiliere primita de la profesionisti in domeniu si au avut ocazia sa experimenteze tot ceea ce inseamna lucrul in domeniul fashion. #Creativo este despre acea alternativa care iti da oportunitatea sa fii altfel, sa vrei sa "iesi din tipare" si sa alungi monotonia indraznind sa faci ceea ce te reprezinta cu adevarat. Sa te opui cu vehementa la tot ceea ce inseamna invazia de produse made in China. Sa inspiri si sa devii inspirational.

Conferintele #Creativo, surse de inspiratie pentru Start-up-uri in moda

Sala de conferinte de la ARCUB, a fost, pe parcursul celor doua zile de #Creativo, plina. Sute de oameni s-au inscris online si au venit sa asculte sfaturile profesionistilor in domeniu. Invitati celebrii au vorbit publicului despre provocarile industriei de fashion din Romania, metode de promovare dar si variante de finantare ale micilor ateliere de creatie. Printre speakeri s-au numarat designeri celebri, bloggeri dar si specialisti din domeniu: Mirela Diaconu, Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia Serban, Andrei Vulpescu, Oana Tache, Ines Turturica, Miruna Ardelean, reprezentanti ai Bancii Transilvania si multi altii.

"The Ministry of Elegance" si "Malagamba Bucurestiului" la #Creativo

Creativitatea, atitutinea si pe de alta parte, viziunea, sunt principalele caracteristici care definesc prezentele feminine ale grupului "The Ministry of Elegance", acestea provenind din diferite domenii de activitate precum: muzica, moda, film, teatru, fotografie, arhitectura, design si PR. Familia iubitorilor de moda si design a fost intregita cu aparitia membriilor din "Malagamba Bucurestiului". Scopul acestora este de a renaste curentul malagambist al perioadei interbelice printr-un stil vestimentar unic, boem si indraznet. La #Creativo am vazut moda masculina adusa la un alt nivel, barbati cu o identitate unica, care au reusit sa prezinte un curent dandy bucurestean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea