Evenimente

#pisici Romexpo #expozitie pisici #sofisticat

Cele mai frumoase 250 de pisici din toata lumea, la SofistiCAT, in acest week-end

 

Peste 250 de pisici din toate colturile lumii vor fi admirate la Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 1-2 octombrie la Pavilionul C 5 din complexul Romexpo, Bucuresti.

Prin fata unui prestigios juriu international vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Expozitia, deschisa în ambele zile între orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece atat sambata, cat si duminica în marea finala, pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand în hrana si accesorii pentru pisici.

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete,face-painting)
De asemenea, atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii centre de joaca pentru pisici.

Ca de fiecare data, în cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania "ARATa Ca ÎtI PaSA", în cadrul careia se vor strange donatii (în bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.
Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.
 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea