Evenimente

# activitati bucuresti #concerte #craciun #evenimente #petreceri

Ce poti face de Craciun in Bucuresti

Ai decis sa ramai in capitala de Craciun? Nu vei avea niciun motiv sa te plistisesti! Se anunta zile intregi de petreceri si concerte. Daca nu esti adeptul acestora ai o multime de alte posibilitati pentru a te relaxa in zilele libere. Iata ce poti face de Craciun in Bucuresti.

Concerte si petreceri in Capitala

Capitala va rasuna de muzica in perioada sarbatorilor. Spre bucuria petrecaretilor cluburile vor fi deschise si te asteapta cu petreceri pe cinste si voie buna. Daca, in schimb, preferi concertele si muzica aleasa ai de unde alege.

Pe 24 decembrie ai ultima sansa pentru a cumpara cadouri pentru cei dragi de la Taguri de Craciun din Bucuresti, care se deschid incepand cu ora 10:00. Vor fi deschise targurile din Mall Promenada si cel din Piata Constitutiei.

Tot pe 24 decembrie, esti asteptat la Party More Or Mess incepand cu ora 21:00, la Expirat Halele Carol, Sala Compresoarelor.

Pe 25 decembrie True Social Club te asteapta de la ora 22:00 sa petreci un "Craciun in Sufragerie" – Zavera live.

Vreme buna de patinoar

Temepraturile ridicate, pentru aceasta periada a anului nu te vor tine in casa. Si ce e mai placut decat sa petreci cateva ore pe patine? Poti alege unul dintre patinoarele in aer liber sau poti opta pentru patinuarul inchis din Afi Palace.

Mergi la plaja

Da, da! Ai auzit bine! Pune-ti costumul de baie si mergi la plaja. Threme este deschis zilnic in perioada Sarbatorilor si te asteapta cu mult chef de distractie. Asadar, daca tanjesti dupa temepraturile de vara, ai ocazia sa visezi cu ochii deschisi ca te afli intr-o vacanta pe o insula tropicala, chiar si pentru cateva ore.

Iesi la plimbare

O plimbare in aer liber este intotdeauna bine venita. Nu ezita sa iesi in parc, mar ales ca vremea se anunta a fi frumoasa. In acest fel te vei putea bucura de aer curat, si vei face putina miscare ce te va repune rapid pe picioare dupa mesele imbelsugate.

Vizioneaza un film

Poti profita de zilele libere pentru a viziona ultimele productii cinematografice. Unele mall-uri sunt deschise si in ziua de Craciun. Afla care sunt acestea si ce program au mall-urile in prima zi de Craciun.

Lista cu cele mai noi distributii cinematografice, aparute luna aceasta o poti gasi aici!

 

Sursa foto: lanevera.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea