Evenimente

#targ de imobiliare #cumparare casa #imobiliare

Case si apartamente cu pana la 18.000 de euro reducere la targul Imobiliarium

Esti in cautarea unei case sau a unui apartament? Weekendul acesta poti beneficia de reduceri semnificative la targul Imobiliarium, ce are loc la Baneasa Shopping City, pana pe 13 mai.

Pe timpul desfasurarii celei de-a treia editii a targului de locuinte Imobiliarium, ce va avea loc intre 11-13 mai 2018, la Baneasa Shopping City, cei interesati de achizitionarea unei locuinte pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar in acest interval.

Dezvoltatorii prezenti la Imobiliarium (expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori – expozanti) au in ofertele editiei actuale discounturi cuprinse intre 1.000 si 18.000 de euro.

Totodata, in cadrul evenimentului, se vor afla expozanti aflati in premiera, precum si ansambluri tehnologizate sau dotate cu spatii verzi generoase. Mai mult, unii dezvoltatori acorda reduceri speciale doar pe durata expozitiei.

Astfel, raportat la cele circa 20.000 de imobile din ofertele dezvoltatorilor, media de discount este de aproximativ 1.000 de euro per apartament, insa diferentele ofertelor de acest tip difera foarte mult de la un dezvoltator la altul. Spre exemplu, Satul Scandinav ofera 5% discount, Stonehemp 10 % discount, la Swisss Lake Residence ofertele pot ajunge pana la 18.000 de euro reducere, iar la Trend Residence pana la 6.000 de euro. Pe de alta parte, in cazul expozantului Prohil discounturile se acorda la un avans minim de 50%, pentru proiectul Deluxe Apartments Mihai Bravu, iar la Arcadia Apartments Domenii se ofera 8% discount pentru apartamentele din Blocurile 2 si 3, pana la sfarsitul acestei luni.

„Ofertele prezentate de expozantii Imobiliarium nu se rezuma la discounturi, ci cuprind o gama variata de beneficii. Printre acestea se numara imobilele dotate dupa ultimele tendinte in materie de facilitati tehnologice, care ofera avantajul unor costuri mai scazute si siguranta mai mare, cele inconjurate de spatii verzi ample, constructiile din materiale „verzi”, prietenoase cu mediul, precum si diverse beneficii, care ajuta la confortul zilnic al proprietarilor”, a declarat Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium.

Case inteligente, un beneficiu cu traditie in cadrul Imobiliarium

Printre beneficiile la nivel tehnologic ale imobilelor prezente la expozitie, unii dezvoltatori ofera imobile dotate cu panouri solare, ce garanteaza un aport semnificativ la incalzirea locuintei si un cost redus la factura de intretinere. Un alt exemplu este sistemul de casa inteligenta care presupune controlul de la distanta, cu telefonul mobil, al luminilor, caloriferelor, aparatelor de aer conditionat, jaluzelelor, sistemelor de alarma sau aparatelor electrocasnice. Astfel, proprietarul poate fi tot timpul in pas cu cele mai noi tehnologii, propria locuinta fiind gandita ca un spatiu in care poate avea totul la indemana.

De asemenea, unele imobile dispun de pompe de caldura aer – aer, ce asigura costuri zero pentru o temperatura de 24 de grade, indiferent de anotimp, sisteme de ventilatie si reglare a umiditatii automate, precum si sisteme de recuperare a caldurii ori de recirculare a aerului (schimba aerul din interior cu aer proaspat la fiecare ora). Mai mult, unele sunt dotate cu sisteme de fatade ventilate, pentru o termoizolare eficienta ori izolare fonica a casei, precum si panouri fotovoltaice care genereaza energia necesara pentru mentinerea acestor sisteme si a tuturor echipamentelor care consuma energie electrica.

Primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi vine la Imobiliarium

Ansamblul are la baza principiile designului bioclimatic si aplica standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume - locuintele consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala. Complexul dispune, de asemenea, de loc de joaca verde, teren de tenis, de basket, precum si de statie de incarcare pentru masinile electrice. in plus, este realizat din materiale de constructii ecologice, fabricate integral in Romania. Conform datelor dezvoltatorului, in zona ansamblului aerul este mai curat cu 50% decat in centrul orasului, iar parametrii masurati indica valori similare cu cele dintr-un oras de munte.

Totodata, in cadrul targului isi va expune oferta si unul dintre dezvoltatorii care a primit certificat GREEN HOME din partea Romania Green Building Council. 30% din intreaga suprafata a complexului consta in spatii verzi, amenajate, iar fiecare apartament este pozitionat astfel incat sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala. Din cele 5,7 hectare pe care urmeaza sa fie construit ansamblul, aproape 2 hectare vor fi ocupate de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Discounturi oferite doar in perioada expozitiei

Spre exemplu, dezvoltatorul Riverside ofera 5.000 de euro reducere clientului care semneaza contractul de rezervare pe perioada evenimentului. Mediacity (Paladin Corbeanca, 30 Sisesti), are o reducere de 3.000 de euro pentru orice casa sau apartament cumparat in perioada evenimentului, iar Arcstil, un discount de 5%. De asemenea, vizitatorii targului vor primi un voucher cadou de la Valetta, in valoare de 1.000 de euro, pentru achizitionarea unui apartament din Valetta Residence, care va putea fi folosit pana la finele lui 2018.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea