Evenimente

#carnaval de cafea #VIVA Cafe #Bucharest Street Food Carnival

Carnaval cu gust de cafea, in weekend-ul acesta, in Bucuresti!

Anul acesta, OMV aduce conceptul VIVA Cafe la cel mai mare carnaval al toamnei, Bucharest Street Food Carnival si ii da o aroma puternica de cafea! Pentru ca cea mai buna cafea este cea savurata in compania prietenilor si a artistilor preferati, OMV pune la dispozitia festivalierilor VIVA Cafe lounge, un loc in care distractia, relaxarea si, bininteles, cafeaua, stau mana in mana.

 

Intre 6 si 9 septembrie, bucurestenii si nu numai se vor putea bucura de cel mai mare carnaval de tip street food din Europa de Est. Si pentru ca orice festival cere un plus de buna dispozitie si energie, VIVA Cafe a pregatit un corner special in care oricine isi va putea incarca bateriile cu specialitati din cafea. Espresso, Capuccino, Latte sau chiar bautura rece Grand Crema ii asteapta pe participanti la barul special amenajat. In plus cei care vor sa se racoreasca, vor avea si ei optiuni delicioase, pentru ca aici vor gasi limonade sau... premii instant, cel putin la fel de racoritoare.

"Suntem convinsi ca iubitorii de cafea vor fi placut surprinsi de timpul petrecut la VIVA Cafe Lounge. Aici gasesc mix-ul perfect intre relaxare si distractie, asa ca indiferent daca vin insotiti de prieteni sau de familie, in lounge-ul nostru vor simti din plin atmosfera festivalului. In plus, sutele de premii puse in joc si muzica buna care va rasuna in difuzoarele scenei principale ii vor inveseli, cu siguranta, pe toti clientii nostri", a declarat Mihai Chirita, Brand Manager OMV.

VIVA Cafe Lounge te asteapta in fiecare zi de festival nu doar cu relaxare, ci si cu mega distractie. Amatorii de cafea vor avea ocazia de a "inota", pentru prima oara, in cafea! Cum? in piscina cu bile din burete marca VIVA Cafe, care are forma unei cesti imense de cafea. Si pentru ca experienta sa fie completa, momentul sariturii va fi imortalizat intr-o imagine GIF, care va putea fi ulterior distribuita de "inotatori" pe retelele de socializare.

Asadar, OMV aduce cafeaua si distractia mai aproape de fiecare dintre noi, la Bucharest Street Food Festival. Tot ce trebuie tu sa faci este sa accepti provocarea de a te relaxa si de a te conecta la distractie, in timp ce te bucuri de muzica artistilor tai preferati!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea