Evenimente

#carturesti #carti #cafea # unde mergem

Cafea si carti, o combinatie nu doar pentru weekend

Combinatia carti bune si cafea de specialitate este una dintre cele mai iubite. Mai ales acum, cand weekendurile de toamna devin tot mai racoroase si nu ne mai lasa sa petrecem atat de mult timp afara. In aceasta idee, azi iti propunem un nou loc din Bucuresti unde cafeaua si cartile bune merg mana in mana. 

De curand, la Carturesti Verona, una dintre cele mai populare librarii din Capitala, s-a deschis o noua cafenea. Nimic deosebit aici, doar ca aceasta nu doar ca foloseste exclusiv cafea de specialitate, cu un punctaj ridicat, iar iubitorii de cafea stiu ce inseamna acest lucru, dar serverste si ca loc de pregatire pentru viitorii barista. Prin urmare, la Brewtiful de la Carturesti Verona cafeaua nu va fi niciodata plictisitoare. 

„Suntem bucuroși și mândri că am reușit să încheiem un parteneriat între două branduri 100% românești. Brewtiful se integrează perfect în demersul librăriilor Cărturești de a se reinventa constant și de a oferi clienților săi noi experiențe, iar locul este menit să devină o destinație pentru toți cei care cunosc faptul că lectura și cafeaua se îmbină armonios”, a precizat Aida Saru, Project Manager Brewtiful.

În incinta noului coffee spot, clienții regăsesc cafea de specialitate de ultimă recoltă, cu un punctaj foarte mare, alături de ustensile pentru preparat cafeaua acasă, cărți de specialitate și accesorii pentru servire.

„Fiecare proiect Cărturești își propune să redefinească așteptările pe care le avem de la o librărie, iar colaborarea cu Brewtiful este încă un pas în această direcție. Ne bucurăm să avem aroma de cafea proaspăt preparată printre rafturile Cărturești Verona și sperăm ca relația istorică dintre cafea și literatură să fie dusă mai departe de cititorii care ne trec pragul,” a declarat Ana Niculescu, reprezentant Cărturești.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea