Evenimente

#gradina mariei #sfanta maria mica # gradina cu artisti # gradina cu artisti bucuresti

Cadouri unice pentru Marii la Gradina cu Artisti

Gradina cu Artisti revine cu prima editie de toamna a celui mai relaxant si relaxat mini-festival urban de la firul ierbii, Gradina Mariei. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, pe 7 si 8 septembrie, in parcul Gradina Icoanei, iar intrarea este libera.

Dupa o vara lunga, presarata cu excursii si calatorii, la inceput de septembrie, Gradina cu Artisti ne prelungeste starea de vacanta cu inca un weekend inainte de scoala. Promitem un adevarat city break in mijlocul orasului, unde ne vom sarbatorim dragii si dragile.

Ca de obicei, am strans la un loc zeci dintre cei mai faini artisti si artizani, alesi pe spranceana, mesteri in haine, bijuterii, accesorii felurite, decoratiuni si alte lucruri bune de gustat, de probat si de luat acasa. Tricouri si incaltari pictate. Jucarii crosetate. Cafea delicioasa. Cercei colorati. Aranjamente florale. Accesorii din piele. Vin si dulceata de mure. Boluri din ceramica. Decoratiuni din lavanda. Cea mai buna inghetata din oras. Cosmetice naturale. Carti pentru copii. De-ale gurii: clatite, prajituri de casa si limonada.

Iar peste 15 ateliere de creatie, care mai de care mai interesante, ii vor tine ocupati atat pe cei mari, cat si pe cei mici, de dimineata pana seara.

10:00 – 20:00 – Ingerasul pazitor – pictura pe lemn cu Andreia Martinescu
10:00 – 20:00 – Tatuaje cu henna si facepainting cu ActivRandom
10:00 – 20:00 – Brelocuri fistichii si pictura si asamblare puzzle-uri 3D cu Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk
10:00 – 20:00 – Modelaj in lut, pictura pe ceramica, lemn, sticla si piatra cu Zonta Club Valea Prahovei
10:00 – 20:00 – Pictura pe ceramica cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio
10:00 – 20:00 – Origami si bratari din margele cu Elisabeta Petrache
10:00 – 20:00 – Codite cu ata si spicuri realizate de Codite Colorate si impletituri si Impletim povesti colorate
12:00 – 20:00 – Portrete cu Editura Intaglio
13:00 – 20:00 – Design textil cu Dori’s Creations

Pe 7 septembrie, intre13.00 - 14.00, perechile Bucuresti Swing Dance Society ii vor incanta pe cei prezenti cu momente de show si entertainment pentru copii si adulti si vor aduce din nou atmosfera vibranta a The Roaring Twenties prin cativa pasi de dans din filmele cu Fred Astaire & Ginger Rogers.

Iar Asociatia C.S. “Feel&Dance” aduce in Gradina Mariei, pe 8 septembrie, tot intre 13.00 -14.00, acordurile de vals, tango, samba, salsa si bachata ce ii vor transpune deopotriva pe copii si adulti in lumea dansului si a calatoriei in diferite colturi ale lumii, pe aripile muzicii.

Mai multe detalii despre Gradina Mariei gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti si pe site-ul gradinacuartisti.ro.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea