Evenimente

#cultura romania #ministrul culturii #pandemie

Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii, va vorbi despre sectorul cultural din Romania, in cadrul conferintei online Linked Culture 2020

Vineri, 22 mai, de la ora 12:30, Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, va intra live in cadrul unui talk-show virtual despre management si marketing cultural, ca sa ne spuna mai multe desprecum arata noul plan de actiune al Ministerului Culturii pentru anul 2020.

Conferinta Linked Culture 2020 va fi difuzata LIVE, pe pagina de Facebook: BMagency.

Fara indoiala, in perioada aceasta sectorul cultural si artistic e pus sub presiune, atat in Romania, cat si dincolo de granite, iar evenimentul online Linked Culture 2020 aduce pe ecrane cateva reactii la cald despre cum arata mobilitatea in cultura anul acesta.

“Linked Culture isi propune sa scoata la iveala resurse si solutii in fata numeroaselor provocari si oportunitati existente, iar din interviul cu Bogdan Gheorghiu speram sa punem lumina peste ce va urma si sa aducem putina speranta in randul operatorilor culturali din toate ramurile culturii”, spune Oltea Zambori, organizator Linked Culture.

Artisti, muzicieni, antreprenori si manageri culturali, regizori si actori, reprezentanti ai institutiilor culturale sau publice vor vorbi despre importanta culturii in momentele critice cu care ne confruntam.

Prima zi de Linked Culture (joi, 21 mai) a avut ca invitati reprezentanti ai primariilor din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Resita, reprezentanti ai unor asociatii culturale, artisti, scriitori si oameni din industria de evenimente.

Pe langa interviul cu Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, in cea de-a doua zi dedicata evenimentului, vineri, 22 mai, incepand cu ora 10:00, vor intra in direct Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producator), Codrut Dumitrescu (Co-Fondator Overground Music), Tavi “Vita” Horvath (solist Implant Pentru Refuz), Doru Trascau (solist The Mono Jacks), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Codruta Vulcu (Fondatoare ARTmania Festival) si Romina Popescu (membru BETA - bienala timisoreana de arhitectura).

Participarea este gratuita si nu necesita inscriere in prealabil. Mai multe informatii despre conferinta pot fi gasite in evenimentul de pe Facebook: Linked Culture 2020 - Management si Marketing cultural.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea