Evenimente

# Ziua Barbatului Titi Aur # Ziua Barbatului Mega Mall #ziua barbatului

Barbatii, rasfatati de Ziua Barbatului la Mega Mall

Sambata, 19 noiembrie, Mega Mall celebreaza Ziua Oficiala a Barbatului in Romania. Cu aceasta ocazie, barbatilor li s-a pregatit un rasfat pe masura si intreaga zi le va fi dedicata, cu premii si oferte surpriza.

Special pentru aceasta zi, Mega Mall organizeaza pentru reprezentantii sexului masculin o petrecere in toata regula. Acestia se vor putea bucura de oferte dedicate din partea magazinelor partenere si vor putea participa la un concurs care le va oferi sansa unei experiente memorabile alaturi de doi prieteni.

Adrenalina pentru pasionatii auto

Cei care trec pragul Mega Mall pe 19 noiembrie si fac cumparaturi in oricare dintre magazinele centrului comercial, pot intra in cursa pentru o experienta inedita la Academia Titi Aur, organizatie fondata de pilotul roman de raliuri Titi Aur, ce reuneste Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj, un Autodrom si un Centru de Cercetare si Dezvoltare.

Astfel, castigatorul va putea parcurge, alaturi de doi prieteni, un circuit de senzatii puternice si adrenalina la maxim. Cei trei participanti vor avea parte de o experienta auto completa, de la condus in siguranta in situatii limita pana la motorsport: simulator de rasturnare, simulator de impact, conducerea masinii cu doua volane, conducerea masinii cu roti libere, mers cu masina pe doua roti cu unul dintre instructorii academiei, pilotaj de 8 ture cu instructor in dreapta cu Renault Megane GT si pilotaj de 8 ture cu instructor in dreapta cu Audi RS4.

Pentru a se inscrie in concurs, domnii trebuie sa prezinte un bon de cumparaturi din data de 19 noiembrie la biroul Info Desk din Mega Mall, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe 21 noiembrie.

Pentru ca sesiunea de rasfat sa fie completa, magazinele pun la dispozitia tuturor barbatilor oferte de nerefuzat. 4F, Benvenuti, Bulgarini, Colin’s, Ecco, Escudo, OJO Sunglasses, Pepper si Steilman au pregatit discounturi atragatoare pentru orice achizitie facuta. De asemenea, DM ofera 20% discount pentru produsele barbatesti pana la ora 14:00, iar JPB a pregatit cadouri surpriza. Cei dornici de un rasfat culinar, vor beneficia de o portie mare Souvlaki la pret de portie mica si o doza de Coca Cola din partea Spartan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea