Evenimente

#repetii parada de 1 Decembrie #parada de 1 Decembrie #evenimente 1 decembrie #ziua nationala a romaniei

VIDEO Au inceput repetitiile pentru parada de 1 Decembrie. Anuntul MAE

Au inceput repetitiile pentru parada de 1 Decembrie. Anul acesta, peste 3.500 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11.00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti, anunta Ministerul Apararii Nationale.


Cei peste 300 de militarii straini vor fi din Bulgaria, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Polonia, Portugalia, Slovacia, SUA, Turcia si Ucraina.

Cu ocazia Zilei Nationale, Drapelul national va fi arborat in toate institutiile militare din tara, iar la bordul navelor maritime si fluviale se va ridica Marele Pavoaz. Militarii aflati in misiune in teatrele de operatii desfasoara ceremonii militare si activitati specifice cu ocazia Zilei Nationale.

 

Alatura-te militarilor Armatei Romaniei!

“Fii mandru ca esti ROMAN, arboreaza Drapelul Romaniei acasa la tine, fa o fotografie/selfie si posteaz-o in evenimentul nostru, creat special cu aceasta ocazie, sau trimite-ne-o pe socialmedia.mapn@gmail.com, iar noi o vom incarca intr-un album dedicat acestei zile deosebit de importante pentru națiunea noastra.

De Ziua Nationala a Romaniei putem demonstra tuturor ca ne respectam adevaratele simboluri nationale!

Accepta provocarea noastra si alatura-te militarilor Armatei Romaniei!

Prin aceasta provocare ne aratam respectul pentru cei care au facut jertfa suprema pentru intregirea neamului romanesc!”, se arata in descrierea evenimentului de pe Facebook “1 Decembrie – Mandria de a fi roman!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea