Evenimente

#workshopuri #atelierele ilbah #design interior

Atelierele ILBAH planuiesc workshopuri si conferinte unice de design interior la BIFE-SIM

In perioada 12-16 septembrie, scoala Atelierele ILBAH va sustine 6 evenimente gandite special pentru a stimula creativitatea pasionatilor de estetica si design, in cadrul BIFE-SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania. Timp de 5 zile, Pavlionul B al Romexpo se va transforma in locul de intalnire al celor mai importanti distribuitori, importatori si comercianti de masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului, cat si al unor nume importante din ahitectura si design interior.

Pe tot parcursul evenimentului, in standul 314 din Pavilionul B2, specialistii Atelierele ILBAH vor da lectii de DIY si home deco, vor discuta despre designul de produs si de eveniment sau vor demonstra noi tehnici de realizare a unor aranjamente florale de interior deosebite. Toate acestea, incununate de o Conferinta inedita despre rolul luminii in estetica spatiului arhitectural.

5 Workshopuri interactive si o Conferinta spectaculoasa

Miercuri, 12 septembrie, in cadrul Workshopului "New Design Trends. Photo Corner Decoration", participantii vor avea ocazia sa creeze un colt de frumos, incarcat de culoare si mireasma, unde vizitatorii BIFE-SIM sa imortalizeze amintiri si zambete, alaturi de cei dragi. Realizat cu flori si elemente vegetale in tendinte si folosind tehnicile corecte, photo corner-ul va deveni punctul de atractie evenimentului.

Pentru ziua de Joi, 13 septembrie, Atelierele ILBAH au pregatit Workshopul "Living Wall Art. Design / Instalatii Florale". Acest eveniment se adreseaza iubitorilor de natura, care, satui de agitatia vietii urbane, viseaza sa aduca un strop de verdeata si prospetime spatiului in care isi petrec mare parte din zi. Un specialist in arta florala va explica pas cu pas etapele necesare realizarii unui tablou vegetal, menit sa aduca la viata orice interior.

Seria de evenimente continua vineri, 14 septembrie, cu Workshopul "Home Deco. Flower Arrangement" unde doritorii vor invata cum isi pot imbogati locuinta cu o decoratiune de efect, folosindu-se doar de un banal cadru metalic, sfoara si cateva elemente florale.

Workshopul "DIY. Textured Wall Frame" va avea loc sambata, 14 septembrie, si va fi sustinut de Mariposa, unul dintre cei mai importanti vloggeri de handmade si DIY din Romania. Alaturi de ea, participantii vor crea o decoratiune de perete unica, utilizand cel mai versatil si flexibil element folosit in amenajarea unui spatiu, materialul textil.

In ultima zi de BIFE-SIM, duminica, 16 septembrie, vizitatorii vor avea ocazia sa afle toate etapele transformarii unei simple idei intr-un eveniment de succes, menit sa lase o impresie de durata invitatilor. Workshopul "EVENT DESIGN. De la Concept la Implementare" promite sa raspunda la toate intrebarile legate de organizare, de la alegerea locatiei perfecte si pana la paleta cromatica sau aranjamentele florale necesare unui eveniment de neuitat.

Sirul se incheie cu o conferinta spectaculoasa, "Efectele Luminii in Designul de Interior", organizata in Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Romexpo si sustinuta de Miruna Ardelean, arhitect, urbanist, designer de interior si trainer Atelierele ILBAH. Timp de 2 ore, Miruna, premiata Artistul Anului la Gala Unica 2017, va discuta despre importanta luminii intr-un spatiu, un element definitoriu atat din punctul de vedere al ambiantei create, cat si al functionalitatii.

Intrarea in cadrul evenimentelor este gratuita, insa pentru a participa la Workshopuri si Conferinte este necesara completarea unui formular de inscriere online. Programul complet, dar si detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea