Evenimente

# cursuri quilling # curs broderie #curs croitorie #atelierele ilbah

Atelier gratuit pentru amatorii de croitorie si broderie

Daca iti place sa croiesti haine, sa brodezi, sa creezi tot felul de lucruri minunate cu ata si ac, atunci afla ca in acest weekend te poti perfectiona gratuit. Sau poti macar sa afli cate ceva despre acest hobby creativ care te poate ajuta nu doar sa te relaxezi, ci si sa incepi o afacere pe cont propriu sau sa-ti bucuri prietenii si familia cu creatii unicat.

 #Creativo este prima adunare a comunității oamenilor pasionați de cusut și brodat, cel mai creativ și complet hobby, unde veți putea împărtăși idei, proiecte și cunoștințe. Te-ai gândit să începi o afacere în fashion, decorațiuni interioare sau îți dorești să creezi lucrușoare drăguțe pentru copii, dar crezi că este foarte complicat? La #Creativo vei descoperi că totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie să faci ca să îți transformi talentul și  creativitatea într-o afacere profitabilă. În plus, la #Creativo poți întîlni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.

Ce vei vedea la #Creativo?

  • Oameni pasionați ca și tine care îți vor împărtăși din experiența lor
  • Cele mai noi modele de mașini de cusut și brodat și consiliere în domeniu
  • Oferte interesante de cursuri de croitorie, design vestimentar și stilism la Atelierele Ilbah
  • Tipare de croitorie și alte accesorii necesare în domeniu
  • Demonstrații și probe live pe mașini de cusut și brodat
  • Vei afla ce fonduri sunt disponibile pentru dezvoltarea unei afaceri

Ai auzit de Patchwork si Quilting?  – la #Creativo vei putea să vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu. Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucăți de materiale textile aparent banale vei obține diverse lucrușoare unicat care te reprezintă.

Intrarea este gratuita! #Creativo are loc în weekend-ul 15-17 Aprilie, 10:00-19:00, la The Ark , str. Uranus nr.150. Pagina evenimentului este aici. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea