Evenimente

#andre rieu #concert #bucuresti #concer

Andre Rieu concerteaza la Bucuresti in 2016

Indragostit iremediabil de Romania, celebrul violonist si compozitor Andre Rieu isi respecta promisiunea si anunta cu bucurie noul sau concert de la Bucuresti.

Regele Valsului, André Rieu alaturi de Orchestra Johann Strauss va concerta sambata, 11 iunie 2016 in Piata Constitutiei din capitala, incepand cu orele 20:30.

Piata Constitutiei va deveni ”Centrul Universului” si in anul 2016. Asa a descris celebrul violonist André Rieu locul care in luna iunie a acestui an, a gazduit nu mai putin de sapte concerte sustinute in acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagina importanta in istoria concertelor din Romania, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Lucrurile extraordinare nu au incetat sa vina din partea marelui artist André Rieu. In concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura romaneasca, muzica si dansurile  traditionale, prin prezenta remarcabila a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alaturi de suferinta romanilor in urma tragediei din clubul Colectiv, si a daruit, in semn de solidaritate, ceea ce are mai de pret: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu ”Live in Bucuresti”, lansat in urma cu doar cateva saptamani se bucura de succes urias, fapt ce influenteaza in mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.  

Notorietatea concertelor marca André Rieu este data nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci si de entuziasmul si buna dispozitie pe care artistul si orchestra sa reusesc sa le insufle publicului, in timpul spectacolelor sale.

Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piata Constitutiei vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desavarsit. Un concert de inalta tinuta, cu peste trei ore de muzica de calitate, emotie si bucurie.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de marti, 22.12.2015, de la ora 10:00, in reteaua Eventim – in magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online pe www.eventim.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, intre 160 si 800 lei.

11.iunie 2016 – 20.30 – Piata Constiutiei

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de marti, 22.12.2015, ora 10:00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea