Evenimente

#evenimente Ziua Indragostitilor #evenimente #ziua indragostitilor #andra

Andra canta pentru indragostiti! Concert de Ziua Indragostitilor

In luna februarie, evenimentele dedicate indragostitilor se tin lant. De la targuri speciale pentru indragostiti pana la concerte si spectacole, cu siguranta ai de unde alege, daca vrei sa iesi din casa.

 

Iar daca vrei sa imbini utilul cu placutul, poti face cumparaturile necesare si poti participa la concertul Andrei in acelasi centru comercial.

Concert pentru indragostiti

Pe data de 16 februarie, incepand cu ora 19:00, bucurestenii sunt asteptati sa fredoneze cele mai cunoscute si apreciate melodii de dragoste ale artistei Andra, alaturi de aceasta. Concertul, organizat cu ocazia Zilei indragostitilor, va avea loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square si va prezenta melodii pe care cu siguranta toti spectatorii le-au cantat si le canta in continuare cu placere. Atat cuplurile, cat si persoanele care doresc doar sa se bucure de muzica autohtona de calitate pot urmari spectacolul, intrarea fiind libera.

Oferte si surprize dedicate iubirii

Luna februarie este perioada ideala pentru cei care doresc sa isi surprinda persoana iubita cu darul perfect. Fie ca se gandesc la accesorii, carti, articole vestimentare, sau alte produse, fie ca iau in calcul experiente de care sa se bucure impreuna, ParkLake este in aceasta perioada destinatia perfecta pentru cupluri.

Astfel, magazinele s-au pregatit din timp cu oferte speciale de Ziua indragostitilor. Reducerile se aplica unei game foarte variate de produse, ideale pentru toti cei care se afla in cautarea unei surprize pentru parteneri. In plus, in perioada 9 februarie – 9 martie, acestia isi pot gasi inspiratia si la targul tematic de Valentine's, organizat la parterul centrului comercial, in zona intrarii dinspre Starbucks si Second Cup. Decoratiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri si multe altele asteapta sa fie descoperite si daruite ca simboluri ale iubirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea