Evenimente

#LOVE Yard Sale #vanzare haine #targ de haine #evenimente

Ai o multime de haine pe care nu le mai porti, sau obiecte decorative pe care nu le mai doresti? Vinde-le!

Daca ti-ai facut curat in sifonier si ai descoperit ca ai o multime de haine bune, pe care nu le-ai mai purtat de mult, sau pe care stii cu siguranta ca nu le vei mai purta, nu le lasa sa se strice. Vinde-le ca altcineva sa se bucure de ele.

Povestea Love Yard Sale continua in luna februarie cu un nou eveniment dedicat celor care vor sa-si vanda hainele. Locatia a ramas aceeasi: MANSARDA de la Copper's Pub din strada HRISTO BOTEV 25.

Produsele care se vand la Love Yard Sale sunt variate (imbracaminte, incaltaminte, accesorii, podoabe, mici decoratiuni) in stare foarte buna si buna, multe din ele chiar noi. Ele sunt aduse spre vanzare din motive care de cele mai multe ori tin de o nepotrivire de stil sau de o masura prea mica sau prea mare.

Pentru vizitatori intrarea este gratuita!

Asadar, daca iti doresti sa-ti vinzi hainele vechi sau vrei sa cumperi unele noi, la preturi reduce, esti asteptata la LOVE Yard Sale in perioada 2-3 februarie intre orele 11.30 - 17.30.

Daca doriti sa participati ca expozanti trebuie sa trimiteti cateva poze cu produsele voastre impreuna cu solicitarea de inscriere pe adresa: laura.bucur@laurabucur.ro. Locurile sunt limitate. Mai multe detalii poti gasi pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea