Evenimente

# cadouri auchan #cadouri mos nicolae #fapte bune #mos nicolae

Ai fost cuminte? Unde te va gasi Mos Nicolae

Poate nu credeai ca daca iti lasi ghetutele lustruite chiar unde iti faci cumparaturile, Mos Nicolae le va gasi. Ei, bine, iata ca acest lucru se intampla, intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, mai ales in cazul celor care, la randul lor, se gandesc sa faca o bucurie copiilor aflati in dificultate. 

Moș Nicolae vine cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Titan. Cei mici sunt așteptați astăzi,  în ajun de Moș Nicolae, cu ghetuțele lustruite, dar și cu o jucărie ce va fi donată pentru  a aduce bucurie  copiilor din medii defavorizate. ”În decembrie, Centrul Comercial Auchan Titan se transformă într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate. În ajun de Moș Nicolae, îi așteptăm pe cei mici cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie, care va fi dăruită  copiilor  proveniți din medii vulnerabile. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae”, au declarat reprezentanții centrului.

Ghetuțele pot fi lăsate astăzi, 5 decembrie, în intervalul 18:00 – 20:00 în spațiul special amenajat din cadrul centrului comercial, iar pe 6 decembrie, copii sunt așteptați să descopere cadourile lăsate de Moș Nicolae.

Pe 9 decembrie, copii sunt invitati la teatru alături de Rudolph, în piesa ”Peripețiile lui Rudolph”- o lecție despre prietenie și onestitate. Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestora.

Iata ce surprize mai pregateste centrul comercial pana de Craciun:

5 decembrie 18:00-20:00 #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!

9 decembrie: 11:00-13:00 #bucuriadorințelor // Dialog cu Moș Crăciun!

13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.

16 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!

13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea