Evenimente

#lord of the dance #bilete #romania #spectacol

Afla cand va reveni Lord Of The Dance in Romania

Toamna aceasta, celebra trupa Lord Of The Dance revine in Romania. Celebra trupa de dans va sustine un show grandios, cu o abordare noua si neasteptata!

Spectacolul intitulat „Dangerous Games” va avea loc in data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov.

Noua varianta a spectacolului, propune publicului momente coregrafice incendiare - la propriu, efecte vizuale, jocuri de lumini si laser! Surpriza acestui show sunt proiectiile holografice 3D, un sistem ce ofera iluzii optice tri-dimensionale, petru o experienta unica, de neuitat!

In noul spectacol, lupta dintre fortele Bineului si cele ale Raului e dusa la extrem cu ajutorul efectelor speciale, incrancenarea personajelor din poveste atingand cote maxime. Aceleasi doua frumuseti se lupta pentru dragostea lui Lord Of The Dance - interpretat cu mare succes de carismaticul James Keegan. Zeci de personaje fantastice vor purta publicul intr-o lume de basm, in care personajele pozitive vor sta pe aceeasi scena cu spiritele rele, se vor lupta si vor pierde sau vor castiga rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele il vor imparti la final.

„Oricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani si merge foarte bine, asta inseamna ca facem bine ce facem.”, afirma Michael Flatley despre la fel de celebrul sau show.

Preturile biletelor pentru spectacol sunt urmatoarele:

  • 300 lei (categoria VIP)
  • 250 lei (categoria 1)
  • 200 lei (categoria 2)
  • 150 lei (categoria 3)
  • 100 lei (categoria 4)

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Patria, Teatrul Sica Alexandrescu, Libraria St. O. Iosif, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone si Orange, dar si online de pe: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea