Evenimente

# femei primavara # evenimente femei #evenimente #primavara

3 evenimente dedicate femeilor in luna martie! Nu trebuie sa le ratezi!

Martie, prima luna de primavara, maieste cunoscuta si ca luna femeilor. Aceasta este perioada in care doamnele si domnisoarele sunt rasfatate cu zeci de cadouri. Tot acum, cele mai multe domnite acorda o deosebita importanta felului in care atata dar si evenimentelor care au loc in aceasta perioada. Iata trei evenimente pe care sa nu le ratezi in luna martie!

1. Martisor romantic - recital de pian

1 martie este prima zi de primavara, dar si ziua in care s-a nascut unul dintre marii compozitori romantici, Frederic Chopin. Sarbatoreste venirea primaverii la un eveniment iesit din comun: recitalul sustinut de tanara si exceptionala pianista Sinziana Mircea: valsuri si nocturne de Chopin, pentru cei romantici si cei care, pur si simplu, aleg sa se bucure de frumusete, speranta si vise, bucurandu-se de viata. Evenimentul are loc vineri, 1 martie, de la ora 19:00 in Main Square ParkLake.

Sinziana Mircea va interpreta Marele vals briant op. 18, 3 valsuri op. 64, 2 nocturne op. 15, Andante spianato si Marea poloneza op. 22, toate de Frederic Chopin. La final, pianista va oferi autografe.

2. Fii frumoasa la Cosmobeauty

Luna martie, sau luna femeilor, este perioada in care doamnele si domnisoarele pun mare pret pe felul in care arata.

Cel mai important targ de frumusete din aceasta primavara isi deschide portile pentru cea de-a 11 a editie, promovand ideea de „intoarcere in offline”.

Intoarcerea in offline cheama toti profesionistii beauty, saloane de infrumusetare si pasionatii sa discute direct cu distribuitorii de produse, sa profite de reduceri, sa participe la seminarii gratuite, masterclasses si concursuri beauty profesionale in premiera (Nail Art de salon, coafura de mireasa, cosmetica) concursuri in ale caror jurii se afla oamenii cei mai valorosi ai industriei. La coafura: George Soare, Eduard Dabican, Liuba Trofaniuc, Marian Cotoi, la NailArt: Raluca Croitoru, Coralia Decsi, Adriana Fodolica, Helena Bruma, iar la cosmetica: Mara Grigorescu, Radu Pherekyde, Claudia Augustin, Manuela Sandhof.

Cele 3 zile de show-uri, demonstratii si concursuri vor fi deschise prin Gala Cosmobeauty Awards 2019, in cadrul careia sunt premiati ce mai buni specialisti sau firme din domeniu. Peste 20 de categorii si 100 de nominalizati, alesi prin vot direct, la nivel national, de catre public. Printre categorii se numara: Personalitatea Anului, Cea mai buna scoala de coafura si Produsul Revolutionar al Anului.

Pe scena Cosmobeauty vor urca nume mari precum: Max Lamperter – Art Director Tony & Guy, Liuba Trofaniuc, Roberto Godini, Eduard Dabican, Don Golan, Dear Barber, Raluca Paraschiv, Mihaela Rotaru, Luke Dolan Ambasador International Uppercut si multe alte personalitati surpriza.

Isabela Vasile, owner Rouge Media, organizator Cosmobeauty: in aceasta primavara ne intoarcem in offline alaturi de sutele de branduri prezente la editia a 11-a Cosmobeauty - un spectacol al frumusetii pe care nimeni nu ar trebui sa il rateze.

Peste 8.000 de vizitatori sunt asteptati in perioada 8-9-10 martie, de la 10.00-18.00, la Crystal Palace Ballrooms (vis-a-vis de Piata de Flori G Cosbuc) sa ia pulsul LIVE tendintelor, sa testeze produse, sa aiba parte de servicii de calitate realizate de cei mai buni, sa cunoasca si sa descopere branduri noi si produse revolutionare.

3. Alegria - Targ de primavara pentru parinti si copii

In perioada 23 - 24 martie 2019 are loc editia de primavara a targului Alegria. La cea de-a patra editie a targului dedicat parintilor si copiilor te asteapta cu o multime de surprize placute si cadouri pentru cei mici. In plus, la targ vor fi prezent antreprenori romani din diferite domenii, cu produse noi, dar si promotii speciale. Este locul perfect pentru a cumpara cadouri pentru cei mici sau pentru a te pregati cu cele necesare pentru venirea pe lume a bebelusului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea