Cum sa...

# vacanta 2019 #mauritius #vacanta

Mauritius, o locatie ideala de vacanta in 2019

Considerata insula care a inspirat crearea paradisului, Mauritius reprezinta o locatie feerica de vacanta, cu plaje care abunda in nisip alb si ape azurii. Adevarate minuni ale naturii si-au gasit locul pe aceasta insula de poveste, devenita faimoasa si datorita pasarii Dodo care a existat candva doar in acest colt de Rai.

Devenita un adevarat paradis al turistilor din intreaga lume, Mauritius merita pe deplin sa ocupe un loc fruntas pe lista locatiilor de vacanta in care trebuie sa ajungi cel putin o data in viata. Iata principalele 5 motive pentru care merita sa descoperi cele mai convenabile oferte de vacanta in Mauritius, cea mai bogata insula a Africii.

O vacanta perfecta in orice perioada a anului

Indiferent de perioada din an in care intentionezi sa pleci in vacanta, Mauritius reprezinta locatia ideala pentru un sejur reusit, datorita vremii placute care o caracterizeaza. Poti face baie in Oceanul Indian tot anul, temperatura apei fiind una ridicata in aceasta zona.

Poti merge oricand pe aceasta insula, iar perioada ideala de vacanta este cuprinsa intre lunile mai-iunie sau septembrie-decembrie. Persoanele care prefera sa scape de gerul specific sezonului de iarna din Europa, se pot retrage la finalul fiecarui an in Mauritius, pentru a beneficia de avantajele temperaturilor cuprinse intre 20-30 grade Celsius.

Diversitate de activitati turistice

O data ce dai startul cautarilor cu privire la activitatile pe care le poti desfasura in Mauritius, in timpul sejurului tau, vei realiza imediat faptul ca nu ai cum sa te plictisesti in aceasta locatie feerica. Exista optiuni nelimitate de petrecere a timpului liber pe aceasta insula, in mijlocul naturii, dansand pe ritmuri de Sega sau lenevind la soare, pe plajele cu nisip fin, devenite celebre.

Daca ai decis sa cauti cele mai convenabile oferte de vacanta in Mauritius in 2019, trebuie sa incluzi Troux aux Biches, Belle Mare Plage, Flic en Flac si Tamarin Bay pe lista potentialelor plaje pe care sa te relaxezi. Poti alege sa petreci timp si pe Ile de Deux Cocos, o insulita superba aflata la doar 5 minute de Mauritius. Poti ajunge cu usurinta acolo cu barca si poti testa diverse sporturi de apa in aceasta zona, in timp ce admiri peisajele superbe din acest loc ascuns de restul lumii.

Adevarate monumente arhitecturale si un colt de paradis natural

Daca te numeri printre persoanele interesate de descoperirea celor mai deosebite monumente arhitecturale, nu trebuie sa ratezi sansa de a vizita Eureka. Acolo vei descoperi un celebru conac, care pastreaza traditia unica a plantatiilor specifice insulei. Acest muzeu natural impecabil ascunde cateva dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Insula Mauritius ascunde un adevarat paradis natural si in Parcul National Cheile Raului Negru. Acolo vei descoperi o mare varietate de pasari, animale si plante specifice zonei. Nu ai cum sa nu intalnesti in cale maimutele specifice insulei, care te vor intampina cu entuziasm, asteptand sa primeasca o gustare delicioasa.

Mauritius, o locatie dedicata spiritualitatii

Tot in Mauritius vei descoperi si numeroase temple hinduse precum Maheswarath, un monument arhitectural superb, dedicat zeitatilor indiene. Daca ajungi in apropierea Lacului Ganga Talao, vei descoperi un templu dedicat zeului Shiva. Acesta este considerat cel mai sacru templu de pe insula, fiind locatia ideala pentru persoanele care vor sa se retraga in timpul vacantei, pentru a dedica cateva momente laturii lor spirituale.

Prin urmare, Insula Mauritius este o destinatie de vacanta care merita atentia ta in acest an. Acolo te vei putea relaxa pe plajele cu nisip alb si ape azurii, vei putea descoperi adevarate minuni ale naturii si iti vei imbogati viata spirituala in cadrul celebrelor temple dedicate zeitatilor indiene.

Advertorial

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului