Filme

# film osama bin laden #film #box office #Zero Dark Thirty

"Zero Dark Thirty" a urcat pe locul I in box-office-ul american

"Zero Dark Thirty", thrillerul care infatiseaza operatiunile militare de capturare a temutului terorist Osama bin Laden, este noul lider al box-office-ului din SUA. In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, pelicula a facut un salt spectaculos de pe locul 16 pe locul 1, obtinand incasari de 24 de milioane de dolari.

"Zero Dark Thirty" este regizat de Kathryn Bigelow, fosta sotie a cunoscutului cineast James Cameron si totodata cea care a castigat cu "The Hurt Locker" sase premii la Gala Oscar din 2010.

Horror-ul "A Haunted House" si pelicula de actiune "Gangster Squad" au intrat direct pe locurile doi si trei, cu incasari de 18,817, respectiv 16,710 milioane de dolari.

"Django Unchained", filmul premiat duminica seara cu Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu, a coborat doua pozitii si a ajuns pe locul patru, generand incasari de 11,065 milioane de dolari. In cadere se afla si musicalul "Les Miserables", care a aterizat pe locul cinci. Statistica arata ca pelicula a obtinut incasari de 10,127 de milioane de dolari.

Sursa foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea