Filme

#zack snyder #matthew goode #superman #film

Zack Snyder l-a gasit pe noul Superman?

Nici nu a inceput bine castingul pentru noul film Superman ca au si aparut primele zvonuri legate de actorul care va intra in costumul supereroului.

Potrivit Movienewz, favorit pentru acest rol este actorul britanic Matthew Goode, care a mai colaborat cu Zack Snyder la blockbuster-ul Watchmen. Desi unele surse au speculat faptul ca regizorul vrea sa distribuie un actor necunoscut, Goode pare a fi preferatul acestuia.

Desi Matthew Goode nu este printre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, actorul a avut roluri importante in filme precum Brideshead Revisited, Watchmen, Leap Year si A Single Man.

Se pare ca pentru the man of steel, Snyder intentioneaza sa recurga din plin la CGI pentru a reda costumul lui Superman intr-un mod similar in care Warner Bros. Pictures a procedat cu Ryan Reynolds si costumul sau din Green Lantern (acesta a fost adaugat cu ajutorul efectelor speciale, scutindu-l pe actor de lupta cu latexul). Astfel, noul superman nu trebuie sa aiba o constitutie fizica impunatoare.

The Man of Steel , care va fi un reboot al francizei, este programat sa intre in productie in iunie 2011 pentru a fi gata de lansarea in 2012. Christopher Nolan este producator, iar scenariul este semnat de David S. Goyer si Jonathan Nolan.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea