Filme

#woody harrelson #seven psychopats #collin farrell #filme noi #distributie film

Woody Harrelson joaca in "Seven Psychopaths"

Woody Harrelson se alatura echipei de actori care vor juca in filmul " Seven Psychopats ". Woody Harrelson va fi coleg de platou cu actori precum Colin Farrell, Tom Waits, Olga Kurylenki, Sam Rockwell si Christopher Walken .

Regia si scenariul filmului "Seven Psychopaths" sunt semnate de Martin McDonagh , cunoscut pentru pelicula "In Bruges". Potrivit IMDB.com, filmarile "Seven Psychopaths" ar putea incepe saptamana aceasta, in Los Angeles.

Productia este co-finantata si va fi distribuita in Statele Unite de CBS Films.

Collin Farrel interpreteaza rolul unui scriitor care spera sa termine scenariu numit "Seven Psychopaths", insa nu prea reuseste sa isi gaseasca inspiratia si concentrarea. Billy, cel mai bun prieten al sau, interpretat de Sam Rockwell, este un actor ramas fara serviciu, care in timpul liber activeaza ca hot de caini. El incearca sa-l ajute pe prietenul sau sa termine scenariul. Din film nu lipseste un gangster psihopat, care ar putea fi jucat de Mickey Rourke, si un barbat religios, interpretat de Christopher Walken.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea