Filme

#filme noi #whitney houston #remake #distributie film #sparkle

Whitney Houston, din nou pe marile ecrane

Whitney Houston se afla pe ultima suta de metri cu negocierile pentru un rol in remake-ul " Sparkle ", ce va fi produs de Sony Pictures.

"Sparkle" va fi totodata pelicula in care va debuta ca actrita cantareata Jordin Sparks. Din distributie mai face parte actorul Mike Epps .

Whitney Houston nu a mai jucat intr-un film din 1996, an in care a aparut in comedia romantica "The Preacher's Wife" alaturi de Denzel Washington (" Training Day ", "Man of Fire", " Book of Eli ").

"Sparkle" este povestea a trei surori dintr-un grup muzical, a carui cariera este marcata de multe suisuri si coborasuri.

Scenariul a fost scris de Mara Brock Akil, in timp ce regia va fi semnata de sotul ei, Salim Akil. Filmarile la "Sparkle" vor incepe in luna octombrie.

Whitney Houston a mai aparut pana prezent in serialul TV "Gimme a Break!" si in lungmetrajele "The Bodyguard", "Waiting To Exhale" si "Cinderella".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea