Filme

#film #comedie #scurtmetraje #comedii scurte #weekendul comediei scurte

Weekendul comediei scurte se desfasoara la sfarsitul lunii ianuarie

O serie de proiectii cu scurtmetraje amuzante va rula pe data de 26 si 27 ianuarie, la Cinema Scala din Bucuresti. Creatiile cionematografice au fost prezentate si premiate la festivaluri de top din intreaga lume. Evenimentul, intitulat Weekend-ul Comediei Scurte, se adreseaza persoanelor iubitoare de umor si promite productii inedite, provenite din toate colturile lumii.

Scurtmetrajele vor fi proiectate in ultimul weekend al lunii ianuarie, in zilele de 26 si 27 ianuarie, de la ora 20.00. Biletele pot fi cumparate in avans, prin intermdiul MyTicket si Eventim, iar pretul lor este de 20 de lei pentru o seara sau 35 de lei pentru ambele seri. Spectatorii isi pot alege singuri locurile in sala daca achizitioneaza biletele sau abonamentele in avans.

Totodata, biletele pot fi cumparate de la Cinema Scala inainte de proiectii, iar pretul este de 20 de lei.

Organizatorii au devaluit ca in prima seara vor proiecta scurtmetrajul "Dik", premiat in cadrul Palm Springs ShortFest International Film Festival cu titlul "cea mai buna comedie a festivalului".

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea