Filme

#filme noi #filme #desene animate #distributie film #vocea romaniei #happy feet 2

Vocea Romaniei ii da viata lui Happy Feet 2

Loredana, Horia Brenciu si Pavel Bartos vor da viata simpaticelor personaje din Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou, din 6 ianuarie, pe marile ecrane din toata tara. Interpretarile vedetelor din echipa Vocea Romaniei sunt sustinute de celebrii Wilmark, Ioana Ginghina, Valentin Teodosiu si Cosmin Selesi , care vor asigura un spectacol pe cinste fanilor spectaculoasei animatii.

Daca versiunea originala a noului Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou aduce in rolurile principale nume de top ale Hollywood-ului, precum: Brad Pitt, Pink, Robin Williams, Matt Damon si Sofia Vergara si in versiunea in limba romana a filmului rolurile lor ajung pe maini bune. Pavel Bartos interpreteaza personajul lui Brad Pitt, Brenciu pe cel lui Robin Williams, iar Pink este dublata de inegalabila Loredana.

Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).

Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care incearca neincetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Insa, pericole negandite ameninta specia lor si toti trebuie sa se uneasca  si sa danseze pentru a se salva.

 Filmul distribuit in toate cinematografele din tara de MediaPro Distribuition, Happy Feet 2 3DMumble danseaza din nou va avea premiera din 6 ianuarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Targu-Mures, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea