Filme

#victor rebengiuc #stea #walk of fame #zi de nastere

Victor Rebengiuc primeste o stea pe Walk of Fame, de ziua sa de nastere

victor rebengiuc este cel de-al doilea actor roman care va primi o stea pe Walk of Fame . Actorul va primi steaua joi, 10 februarie, chiar in ziua in care va implini 78 de ani.

Walk of Fame este spatiu dedicat "valorilor artistice ale teatrului si filmului romanesc" si a fost inaugurat pe 30 ianuarie, cu o stea dedicata lui Florin Piersic. Walk of Fame -ul romanesc este amplasat in Piata Timpului din Bucuresti, in apropierea magazinului Cocor.

Tot pe 10 februarie, va avea loc la Muzeul Taranului Roman, proiectia filmului Morometii (1987), in regia lui Stere Gulea, cu Victor Rebengiuc in rolul principal. La acest eveniment si-au anuntat prezenta personalitati din lumea cinematografiei autohtone.

Victor Rebengiuc a absolvit UNATC “I.L. Caragiale” Bucuresti in 1956. Un an mai tarziu a fost cooptat in echipa de actori a Teatrului Bulandra.

A jucat in capodopere ale cinematografiei romanesti ca Padurea spanzuratilor (1964), De ce trag clopotele, Mitica? (1981), Tanase Scatiu (1978), Faleze de nisip (1983), Balanta (1991).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea