Filme

#inxs #film #solist #Michael Hutchence #Two Worlds Colliding

Viata solistului de la INXS, subiectul unui film

Viata lui Michael Hutchence, regretatul solist al trupei australiene INXS, va deveni subiectul unui film, al carui titlu provizoriu este "Two Worlds Colliding".

Scenariul lungmetrajului se va baza pe "Just A Man: The Real Michael Hutchence", o carte scrisa de mama si sora lui Hutchence si publicata in anul 2000.

Filmul biografic reprezinta o initiativa a cineastului Robert Galinsky. Deocamdata nu se stie cine va interpreta rolul principal in "Two Worlds Colliding". Se asteapta ca proiectul sa intre in faza de dezvoltare in preajma Anului Nou.

Robert Galinsky spera ca "Two Worlds Colliding" se fie o pelicula la fel de captivanta ca "Ray" si "Walk the Line", cele doua filme care au infatisat viata si cariera lui Ray Charles, respectiv Johnny Cash.

Perioada in care din componenta INXS facea parte Michael Hutchence este cea mai buna din cariera grupului australian. In aceasta formula, trupa a lansat hituri ca "Suicide Blonde", "Need You Tonight", "By My Side", "Never Tear Us Apart".

Michael Hutchence a fost gasit mort intr-o camera de hotel la data de 22 noiembrie 1997. Artistul avea doar 37 de ani.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea