Filme

#filme noi #filme #liam neeson #trailer #trailer film #the grey #trailer the grey

Vezi trailerul 'The Grey', cu Liam Neeson (video)

Dupa ce au facut echipa buna pentru filmul de actiune 'A-Team', actorul Liam Neeson si regizorul colaboreaza din nou, de aceasta data la drama ' '. Filmul va fi lansat in cinematografele din Statele Unite pe data de 27 ianuarie .

' The Grey ' prezinta lupta pentru supravietuire a unui grup de muncitori rataciti in tinuturile inghetate din Alaska. Avionul cu care se deplasau s-a prabusit in zapada. 117 oameni au murit, doar 8 au ramas in viata in urma accidentului. Dupa ce raman singuri in mijlocul pustietatii, barbatii isi dau seama ca lipsa hranei si frigul crunt din Alaska sunt ultimele lucruri pentru care trebuie sa-si faca griji.

Odata cu lasarea intunericului, iese la iveala principalul lor dusman, cu care vor trebui sa lupte pana la epuizare: o haita de flamanzi.

Cum vor face fata acestui pericol si ce il va determina pe Liam Neeson sa se lupte singur cu , ramane sa aflati in ianuarie. Pana atunci, puteti vedeta mai jos trailerul oficial al filmului 'The Grey'.

Interesant este faptul ca, initial, rolul lui Liam Neeson ar fi trebuit sa-i revina lui Bradley Cooper . Regizorul l-a preferat pe Neeson datorita infatisarii sale, mult mai potrivite pentru ilustrarea situatiei dramatice din 'The Grey'.





Foto: imdb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea