Filme

#filme noi #trailer oficial #woody harrelson #trailer #distributie film #trailer film #rampart

Vezi trailerul 'Rampart', cu Woody Harrelson (video)

este cel mai corupt politist din lume, in filmul de actiune ' '. Pelicula va fi lansata la nivel mondial pe 27 ianuarie 2012. La New York si Los Angeles premiera va avea loc pe 23 noiembrie, pentru a putea prinde un loc eligibil la premiile Oscar.

Actiunea din filmul ' Rampart ' este plasata in Los Angelesul anilor '90. Veteranul ofiter de politie Dave Brown ( Woody Harrelson ) se lupta sa-si intretina familia si sa supravietuiasca greutatilor zilnice.

Dave este un politist fara scrupule, care aplica legea exact pe dos. In loc sa stopeze coruptia si sa puna punct infractiunilor, el insusi este un corput si un infractor. Indriga filmului este declansata de scandalul in care personajul principal reuseste sa fie implicat.

Dave Brown este inregistrat cu o camera video in timp ce bate un suspect. Acest lucru a provocat un imens, in care este implicata Divizia Rampart a Departamentului de Politie din Los Angeles.

'Rampart' este de . Harrelson si Moverman au mai colaborat si in 2009, la drama 'The Messenger'.

Din distributia filmului 'Rampart' mai fac parte Steve Buscemi , Robin Wright si Sigourney Weaver .

Trailer Rampart



Foto: imdb.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea