Filme

#filme #premiile oscar #trailer #oscar 2012

Vezi trailerul premiilor Oscar 2012, cu Megan Fox si Josh Duhamel (video)

Academia Americana de Film a dat publicitatii primul trailer ce promoveaza gala premiilor Oscar 2012. In teaserul video, Megan Fox si Josh Duhamel il cauta pe Billy Crystal , cunoscut si sub numele de 'The Host' ('Gazda').

Crystal a fost dat disparut, iar mai tinerii sai colegi de breasla pleaca in cautarea sa. Unii cunoscuti de-ai sai cred ca acesta traieste in Mongolia, altii cred ca este mort de ani de zile. Intr-un final, Megan Fox si Josh Duhamel il gasesc pe Billy Crystal si il invita sa dea o mana de ajutor mai vechiului sau amic, Oscar.

Din distributia trailerului mai fac parte actorii Robbin Williams, Vinnie Jones si William Fichtner . Este pentru prima data cand trailerul premiilor Oscar nu prezinta secvente din cele mai bune filme ale anului, ci un mini scurt-metraj.

Premiile Oscar 2012 se vor decerna pe 26 februarie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de Billy Crystal, pentru a noua oara in istoria de 84 de ani a celor mai importante trofee cinematografice.

Trailer Oscar 2012



Foto: ifc.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea