Filme

#filme noi #filme #lol #demi moore #miley cyrus #trailer lol

Vezi trailerul LOL, cu Miley Cyrus si Demi Moore (video)

Mult asteptatul film cu Miley Cyrus si Demi Moore in rolurile principale, ' LOL ', este promovat printr-un trailer ce va rula in cinematografele din intreaga lume.

'LOL' prezinta povestea unei adolescente care descopera tentatiile acestei perioade: drogurile, sexul, baietii si petrecerile.

Lola (Miley Cyrus) este o tanara de 15 ani parasita de iubit. Cu inima franta si decisa sa se razbune, ea se cupleaza cu cel mai bun prieten al fostului ei iubit.

Adolescenta isi da seama ca nu are rost sa-si piarda ani frumosi din viata invatand pe rupte, astfel ca intra intr-un anturaj dubios, pentru care drogurile, sexul si petrecerile reprezinta totul.

Lola noteaza intr-un jurnal intim toate experientele prin care trece, insa, intr-o zi, mama sa Anne (Demi Moore) citeste juralul si isi pedepseste fiica.

Anne isi da seama ca cearta si bataia nu sunt o solutie si incearca sa se apropie altfel de Lola. Cum va face fata Lola tuturor tentatiilor si daca va reusi ea sa-si faca mama fericita din nou, ramane sa aflati in curand. Pana atunci, puteti urmari mai jos trailerul.

Trailer LOL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea