Filme

#filme noi #filme #trailer #trailer film #project x

Vezi trailerul comediei 'Project X' (video)

' Project X ' are toate sansele sa devina filmul anului in viziunea celor care adora productiile cu si despre adolescenti petrecareti, pusi pe sotii.

Proaspat iesit din studiourile Warner Bros, filmul 'Project X' prezinta 'petrecerea la care doar ai visat', dupa cum se spune si in teaser.

Trei liceeni in an terminal se gandesc sa organizeze o petrecere nemaivazuta, nemaiauzita, in speranta ca vor deveni populari si toata lumea va vorbi despre isprava lor.

Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown si Thomas Mann ii interpreteaza pe cei trei tineri dornici de distractie. Unul dintre ei ramane singur acasa, ocazia perfecta pentru a da startul unei petreceri .

Vorba s-a raspandit repede printre ceilalti liceeni, astfel ca ceea ce parea o petrecere reusita s-a transformat intr-un haos total, soldat cu un incendiu, o masina in piscina si zeci de alte pagube materiale.

Filmul 'Project X' este interzis minorilor , deoarece contine scene explicite de sex, nuditate, droguri, alcool, limbaj obscen si comportament indecent.

Cu un buget de 12 milioane de dolari, 'Project X' a fost produs de regizorul seriei de mare succes 'The Hangover' ('Marea Mahmureala'), Todd Phillips .

Trailer Project X

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea